Manisa'daki "Elektrik Kesintisi" Eylemi - Son Dakika
Yerel

Manisa'daki "Elektrik Kesintisi" Eylemi

Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik: "Bu kadar uzun süreli elektrik kesintisi kabul edilemez. Dosyamızı hazırladık, bu hafta içerisinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızla görüşeceğiz"

02.02.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, elektrik kesintileri sorununun çözümü için Ankara'ya gideceklerini belirterek, "Bu kadar uzun süreli elektrik kesintisi kabul edilemez. Dosyamızı hazırladık, bu hafta içerisinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızla görüşeceğiz" dedi.

Çelik, yaptığı açıklamada elektrik kesintilerine karşı kalıcı bir çözüm istediklerini ifade etti.

Ankara'da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile yapacakları için görüşmede konuyu aktaracaklarını kaydeden Çelik, "Bu kadar uzun süreli elektrik kesintisi kabul edilemez. Dosyamızı hazırladık, bu hafta içerisinde bakanımızla görüşeceğiz. Gerekli incelemelerin yapılmasını, sorunun kalıcı olarak çözümünü ve son yaşanan kesintilerle ilgili müfettiş gönderilmesini isteyeceğiz" diye konuştu.

Çelik, Manisa'da şiddetli rüzgar nedeniyle iki günden fazla elektrik verilmeyen mahalleler bulunduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Bu bizim kabul edebileceğimiz bir durum değildir. Bugüne kadar yaşadığımız elektrikle ilgili sıkıntılar kabul edilemez. Hükumetimiz her alanda en büyük yatırımları yapıyorken, bugün artık her şeyin kendisine bağlı olduğu elektrikle ilgili sıkıntılar Şehzadelerle ilgili kabul edebileceğimiz bir durum değildir. Büyük bir ihtimalle bu hafta içerisinde AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanımız Ahmet Tonguç ile birlikte Bakanımız Taner Yıldız'a gideceğiz. TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Manisa Milletvekilimiz Recai Berber'de bu konunun takipçisi."

Şehzadeler ilçesinde dün fırtına nedeniyle yaklaşık 24 saat süren elektrik kesintisini protesto etmek isteyen vatandaşlar eylem yapmış, Akpınar'daki 354. Sokak yolunu çöp konteynerleri ve taşlarla trafiğe kapatmıştı. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'daki 'Elektrik Kesintisi' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement