Salihli'de Yükümlü ve Hükümlüler Fidan Dikti - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Yükümlü ve Hükümlüler Fidan Dikti

Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Suçsuz Yarınlar İçin Bir Fidan Dikelim etkinliği gerçekleştirildi.

19.04.2014 15:52

Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından "Suçsuz Yarınlar İçin Bir Fidan Dikelim" etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlikte konuşan Başsavcısı İlyas Yavuz, Salihli ve Türkiye'nin yeşillendirilmesine katkı sağlama, hükümlü ve yükümlüleri fidan dikimiyle rehabilite etme adına bu tür organizasyonları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Proje kapsamında Salihli'nin Pilavtepe Mevkii'nde bulunan alana denetimli serbestlik yasasından faydalanan 15 yükümlü ile açık ceza infaz kurumunda kalan 20 hükümlü tarafından 500 kızılçam fidanı dikildi.

Gördes İlçe Danışma Kurulu toplantısı

Gördes İlçe Danışma Kurulu, Kaymakam Turgay Hakan Bilgin başkanlığında toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda ilçede öncelikli ihtiyaç ve sorunların belirlenmesi, çözüm önerilerinin konuşulması, planlanan ve devam eden projelerin değerlendirilmesi, kamu hizmetlerinde iyi yönetim uygulamalarının geliştirilmesi, kamu ve sivil toplumun ilişkilerinin geliştirilerek işbirliği kültürünün oluşturulması konularının ele alınacağı bildilidi.

Sarıgöl'de esnaftan çocuklara 23 Nisan hediyesi

Sarıgöl esnaflarından İbrahim Camkıran, yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ilçedeki tüm ana sınıf öğrencilerine top hediye etti.

Amacının bayram öncesinde çocukları sevindirmek olduğunu belirten Camkıran, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında minik öğrencileri sevindirmek için, ilçe ve mahallelerindeki ana sınıflarında okulan öğrencilere top dağıtıyorum" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Salihli'de Yükümlü ve Hükümlüler Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement