Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Manisa'dan Kısa Kısa

Manisa\'dan Kısa Kısa

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclisi kasım ayı toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Başkanlığı'nda yapıldı.

17.11.2015 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclisi kasım ayı toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Başkanlığı'nda yapıldı.

Kültür Merkezi Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'ndaki toplantının ikinci oturumunda AK Parti Demirci Meclis Üyesi Hüseyin Akkurt partisinden istifa etti.

Hüseyin Akkurt'un istifasının ardından mecliste AK Parti 44, MHP 34, CHP 7 ve bağımsızlar 3 koltuk ile temsil edilecek.

Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi olan Akkurt'un yerine Recep Çimat seçildi.

Akkurt, meclis üyeliğe bağımsız olarak devam edeceğini belirtti.

Salihli Devlet Hastanesi'ne yara yıkama makinesi bağışı

Salihli Ticaret Borsası, 18 bin liraya aldığı yara yıkama makinesini Salihli Devlet Hastanesi'ne bağışladı.

Hastanen acil servisinde kullanılacak makinenin teslim edilmesi nedeniyle düzenlenen törende konuşan Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, hastane ziyaretlerinde makine ihtiyacının kendilerini iletildiğini anımsatarak "Biz de yönetim kurulu olarak aldığımız karar doğrultusunda bu cihazı hastanemize kazandırmak istedik. Hayırlı olsun" dedi.

Makinenin, kentte ilk kez hastanelerinde hizmete sunulduğunu belirten Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Gürsoy ise, bölgede çok sayıda trafik kazası meyana geldiğini dikkati çekerek  "Bu kazalarda yaralar ilkel şekilde yıkanırken bundan böyle bu makine ile yaralar kusursuz steril hale gelecek. Bu cihazı, Manisa hastanelerinde ilk kez biz kullanacağız. Hastanemize bu cihazı kazandıran Ticaret Borsası'na teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement