Manisaspor'a "Büyük" Destek - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'a "Büyük" Destek

Manisaspor\'a "Büyük" Destek

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta son haftaya Kocaeli Birlikspor'un 2 puan önünde lider giren Manisaspor, cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Sivas Belediyespor maçını kazanıp şampiyonluğunu ilan etmeyi hedeflerken futbolcuilara en büyük destek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den geldi.

28.04.2016 13:14

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta son haftaya Kocaeli Birlikspor'un 2 puan önünde lider giren Manisaspor, cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Sivas Belediyespor maçını kazanıp şampiyonluğunu ilan etmeyi hedeflerken futbolcuilara en büyük destek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den geldi. Geçen hafta deplasmanda elde edilen Gümüşhanespor galibiyeti nedeniyle futbolcuların hesaplarına 10'ar bin TL yatıran Başkan Cengiz Ergün, Sivas Belediyespor maçı için de 5 bin bilet alarak okullara dağıtacaklarını açıkladı.

1. Lig'e giden yolda önlerinde sadece 90 dakika kaldığını belirten Cengiz Ergün, şöyle dedi:

"Takımımız şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkıyor. Biz bugüne dek imkanlarımız doğrultusunda kadar her türlü desteği verdik, vermeye de devam ediyoruz. Alacağımız 5 bin adet bileti okullarımıza dağıtacağız. En büyük dileğimiz maç günü tribünlerin dolması ve 90 dakika sonunda şehrimizin şampiyonluk coşkusunu yaşaması. Cumartesi günü atkısını, formasını, bayrağını alan 19 Mayıs Stadı'na koşsun. Ben de orada olacağım. Bu coşkuyu hep birlikte paylaşalım."

SİYAH-BEYAZ COŞKU

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sivas Belediyespor ile oynanacak şampiyonluk maçı öncesi şehri siyah-beyaz bayraklarla donattı. Şimdiden şampiyonluk havasının yaşandığı kentte cumartesi günü pek çok noktada kutlama yapılması planlandı. Son 90 dakikanın hazırlıklarını Tarık Almış Tesisleri'nde sürdüren siyah-beyazlı takımda sakat olan Berk ve Barbaros takımdan ayrı yürüyüş yaparken, Ozan Sol antrenmanlara başladı

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'a 'Büyük' Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement