Mardin - Angelina Jolie, Mardin Sokaklarında - Son Dakika
Güncel

Mardin - Angelina Jolie, Mardin Sokaklarında

Mardin - Angelina Jolie, Mardin Sokaklarında

Angelina Jolie, Mardin sokaklarında (2) VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI'NI ZİYARETE TTİ Ünlü sanatçı ve BM iyi niyet elçisi Angelina Jolie, BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Guterres ile birlikte Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ü ziyaret etti.

20.06.2015 16:23

Angelina Jolie, Mardin sokaklarında (2)

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI'NI ZİYARETE TTİ

Ünlü sanatçı ve BM iyi niyet elçisi Angelina Jolie, BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Guterres ile birlikte Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ü ziyaret etti. Jolie ile Guterres'in önce ziyaret ettiği Vali Kocak, konuklarını kapıda karşıladı. Valilik şeref defterini imzalayan Jolie, Guterres ile birlikte Vali Koçak ile basına kapalı bir süre görüştü.

TÜRK, TELKARİ KOLYE SETİ HEDİYE ETTİ

Angelina Jolie ile Antonio Guterres daha sonra Mardin Belediye Başkanı Ahmet Türk'ü makamında ziyaret etti. Belediye binası girişinde konuklarını karşılayan Türk, makamında basına kapalı bir süre görüşme yaptı. Görüşmenin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Jolie'ye el yapımı gümüşten yapılan telkari kolye seti, Guterres'e de gümüş tespih hediye etti.

Angelina Jolie, görüşmenin ardından Midyat'taki mülteciler kampında basın açıklaması yapacağı için soru almayacağını belirtti. Jolie, Türk'ün hediye ettiği telkari kolye seti hakkında, "Gerçekten emek harçanarak güzel yapılmış eser" dedi. Mardin'de olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Angelina Jolie, "Çok güzel bir şehir. Farklı dinden insanların barışçıl yaşamasını görmek çok güzel ve önemli. Kentteki farklı dinler, inançlar ve diller hep birlikte hoşgörü ve barış içinde yaşıyor. Dünya için güzel bir örnek ve aslında bu dünya için çok zor olan bir şey. Sizler bunu başarıyorsunuz. Burada yaşayan insanlar çok cömert insanlar, çok güzel bir kültür, çok güzel bir ülke" dedi.

ÇOCUĞUNU UNUTUNCA GERİ DÖNDÜ

Jolie ve Guterres, belediye ziyaretinden sonra Midlat'a gitmek üzere yola çıktı. Ancak bir süre sona Jolie'nin çocuğu Shiloh'un konakladıkları Hilton Oteli'nde kaldığı fark edilmesi üzerine konvoy geri dönerek, çocuğu aldıktan sonra Midyat'a yola çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin - Angelina Jolie, Mardin Sokaklarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement