Marmaris 15 Günde Avrupa'yı Gezecekler - Son Dakika
Güncel

Marmaris 15 Günde Avrupa'yı Gezecekler

Marmaris 15 Günde Avrupa\'yı Gezecekler

Türkiye'nin en büyük motorsiklet kulüplerinden olan Türkchopper Motorsiklet Kulübü'nün 40 üyesi, 15 günlük Avrupa turuna çıktı.

16.07.2015 21:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en büyük motorsiklet kulüplerinden olan Türkchopper Motorsiklet Kulübü'nün 40 üyesi, 15 günlük Avrupa turuna çıktı. Külübün Marmaris teşkilatından sürüşe katılan iki kişi bugün (Perşembe) kulüp üyelerince uğrulandı. Türkchopper Motorsiklet Kulübü'nün 40 üyesi, Akçapınar'dan Avrupa turuna uğurlandı. Sürüş hakkında bilgi veren Türkchopper Marmaris Kulübü Başkanı Ömer Vatanoğlu, Türkiye'de motorsiklet kültürünün hergeçen gün yerleştiğini belirtti. Vatanoğlu, "Bu yıl üçüncü kez bu sürüşü tekrarlıyoruz. Daha önce sınırlı sayıda katılımla iki kez daha ufak bir rotada alıştırma mahiyetinde sürüşler yaptık ancak bu kez 38'i motorsikletle 2'si de güvenlik aracıyla olmak üzere 40 kişilik bir katılımla yaklaşık 5 bin kilometre yol yapacağız. Yarın sabah (Cuma) Keşan'da buluşarak Yunanistan'a doğru hareket edeceğiz. Sonra sırasıyla İtalya, Avusturya, Macaristan, Romanya ve Bulgaristan'dan geçip tekrar Türkiye'ye dönüş yapacağız" dedi.

"DİĞER KULÜPLERLE DE KAYNAŞACAĞIZ"

Vatanoğlu ayrıca, gittikleri ülkelerde bulunan gerek lokal gerekse uluslararası motor kulüpleri ile de dostluklarını pekiştireceklerinin de altını çizerek "Motorsiklet kültüründe kardeşlik çok önemlidir. İki tekerin üzerine binen herkes bizim kardeşimiz. Bu vesileyle dil, din, ırk ayırt etmeden gerek yelekli gerekse yeleksiz diğer motor kulüpleri ile de seyahat süresince sıkı dostluklar kumayı planlıyoruz. Her ülkede en az bir kulüple buluşup dostluklar kuracağız. Onları da Türkiye'ye sürüşe davet edeceğiz" dedi. Vatanoğlu toplu sürüşlerde her ülkenin ayrı kuralı olduğunu belirterek "Pek çok Avrupa ülkesinde toplu sürüşler çeşitli şartlara tabi sürüşe çıkmadan önce bunları gerekli mercilerden öğrendik. Yanımızda bir de güvenlik arabası götürüyoruz. Yorulan ya da kaza yapan olursa bu araç hemen devreye girecek. Grubun güvenliğini sağlayacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris 15 Günde Avrupa'yı Gezecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement