Marmaris Fetö Şüphelisi 4 Asker, 3 Polis ve 1 Sivil Memur Adliyede - Son Dakika
Güncel

Marmaris Fetö Şüphelisi 4 Asker, 3 Polis ve 1 Sivil Memur Adliyede

Marmaris Fetö Şüphelisi 4 Asker, 3 Polis ve 1 Sivil Memur Adliyede

Fetö şüphelisi 4 asker, 3 polis ve 1 sivil memur adliyedeMuğla başta olmak üzere üç ilde Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda gözaltına aralarında asker ve polislerinde bulunduğu 8 kişi adliyeye sevk edildi.

08.09.2016 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetö şüphelisi 4 asker, 3 polis ve 1 sivil memur adliyede

Muğla başta olmak üzere üç ilde Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda gözaltına aralarında asker ve polislerinde bulunduğu 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Marmaris Terörle Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından geçen 4 Eylül'de Muğla'nın Marmaris ilçesi başta olmak üzere Ankara ve Kocaeli'nin Gölcük ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda görevli rütbeli askerler M.Ü. (44), E.Ç. (37), Ö.E. (34) ve U.K. (29) ile sivil memur B.A. (37) Marmaris'te, terörle mücadelede görevli polis memurları A.İ. (28) ve H.H. (30) Gölcük'te, cinayet büroda görev yapan polis memuru G.Ö. ise Ankara'da gözaltına alındı. Gölcük ve Ankara'da görevli üç polisin, aynı soruşturma kapsamında adlarının geçmesi nedeniyle Marmaris cumnuriyet Başsavcılğı tarafından dosyalarının birleştirildiği öğrenildi. Gözaltına alınan 8 şüpheli Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris Fetö Şüphelisi 4 Asker, 3 Polis ve 1 Sivil Memur Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement