Marmaris Gürcü Çetesi, Polis Memurunu Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Marmaris Gürcü Çetesi, Polis Memurunu Öldürdü

Marmaris Gürcü Çetesi, Polis Memurunu Öldürdü

Gürcü çetesi, polis memurunu öldürdüMUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde görevli polis memuru 45 yaşındaki Çetin Şahan, şahsi otomobilini gasp etmek isteyen Gürcistan uyruklu 5 kişiye karşı koymak isterken boğazından ve karnından bıçaklandı.

19.07.2016 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürcü çetesi, polis memurunu öldürdü

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde görevli polis memuru 45 yaşındaki Çetin Şahan, şahsi otomobilini gasp etmek isteyen Gürcistan uyruklu 5 kişiye karşı koymak isterken boğazından ve karnından bıçaklandı. Ayrıca otomobille üzerinden geçilerek ezildi. Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya'nın koruma ve şoförlüğünü yapan Şahan, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Operasyon başlatan polis, beş kişilik çeteyi suç aleti bıçakla yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, bu sabah 06.00 sıralarında, İçmeler Mahallesi Kayabal Caddesi Seyirtepesi Mevkii'nde meydana geldi. Mesai öncesi bir süre şahsi aracıyla gezen evli ve iki çocuk babası Çetin Şahan, seyir tepesine geldi. İçmeler körfezine hakim tepede manzarayı izlerken, beş kişi Şahan'ın aracını gasp etmek istedi. Karşı koyan Şahan, çıkan arbedede boğazından bir, karnından ise üç bıçak darbesiyle yaralandı. 25 yıllık polis memuru Çetin Şahan, kanlar içinde yere düştü. Şahan'ın otomobiline binen gaspçılar ise polis memurunun üstünden üç kez geçtikten sonra kaçtı. Görgü tanıklarının ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı polis memuru Şahan'ı ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan ilk müdahale sonrası Şahan, özel bir hastaneye sevk edildi. Yapılan müdahalelere rağmen, Şahan öldü. Olayı öğrenen meslektaşları ve arkadaşları hastaneye geldi. Şahan'ın mesai arkadaşları, Ankara'da bulunan öğretmen eşi ve çocuklarına acı haberi verdi. Şahan'ın eşi ve çocuklarının Marmaris'e gelmek üzere Ankara'dan yola çıktığı öğrenildi.

SUÇLARI KABARIK

Olayın ardından meslektaşları teyakkuza geçti. Kent girişleri tutularak, MOBESE kameraları takibe alındı. Gaspçı 5 kişilik grup, otomobil içinde Cumhuriyet Caddesi'nde yakalandı. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen beş kişinin Gürcistan uyruklu olduğu, birçok kez insan kaçakçılığı, hırsızlık ve gasp suçlarından yakalandığı ortaya çıktı.

BAŞARILI BİR POLİSTİ

Uzun yıllar Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'nde görev yapan Şahan'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik saldırıya karşı koymak isterken sol elinden yaralandığı ortaya çıktı. Şahan'ın önceden valilik ve kaymakamlık tarafından bir ok kez takdir belgeleriyle ödüllendirildiği belirtildi. İlçe Emniyet Müdürü Sarıkaya'nın koruması olarak görevini yapan Şahan'ın başarılı bir polis olduğu vurgulandı.

Durum hakkında bilgi almak için gittiği hastanede açıklama yapan Muğla Valisi Amir Çiçek, "Arkadaşımız bir gasp çetesi tarafından çıkan arbedede hayatını kaybetmiştir. Hepimizin başı sağolsun. Beş kişi gözaltına alınmıştır, iddialarla ilgili soruşturma devam ediyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris Gürcü Çetesi, Polis Memurunu Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement