Marmaris Saldırısına Katılan Darbecilerden 7'si Yakalandı (6) - Son Dakika
Güncel

Marmaris Saldırısına Katılan Darbecilerden 7'si Yakalandı (6)

Marmaris Saldırısına Katılan Darbecilerden 7\'si Yakalandı (6)

Kaçış PLANI İÇİN DÜN AKŞAM BİRARAYA GELMİŞLERDarbe girişminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele saldırıda bulunan kaçan darbeci 17 askerden 7'si bugün yakalandı.

25.07.2016 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaçış PLANI İÇİN DÜN AKŞAM BİRARAYA GELMİŞLER

Darbe girişminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele saldırıda bulunan kaçan darbeci 17 askerden 7'si bugün yakalandı. Önce darcesi askerlerden 3'ü yakalandı. Ardından dağlık alandan inen askerlerden 4'ü daha yakalandı. Bu 4 askerden 3'ü Marmaris'in Çetibeli Mevkii'nde anayol üzerindeki menfezde bulundu.

ÇİĞLİ İMAMI MENFEZDEN ÇIKTI

Marmaris- Muğla karayolunun yaklaşık 22 kilometresindeki anayolun altında bulunan menfez, yaklaşık 25 metre uzunluğunda, bir insanın eğilerek girebileceği büyüklükte bir alan. Darbeci askerlerin menfezin tamamen karanlık olan orta bölümünde birbirlerine sokularak gizlenmeye çalıştıkları öğrenildi. Polis, askerlerin üzerlerinde silah ve bomba olma ihtimaline karşı, duble yolu trafiğe kapadı. Polis ve askerin menfezin içine doğru yaptığı "Teslim ol" çağrısının ardından, aralarında 'Çiğli imamı' olarak bilinen Astsubay Zekeriya Kuzu'nun da bulunduğu 3 asker teslim oldu.

Gözaltına alınan 7 askerin, sorgulamadaki ilk ifadelerinde dün akşam saatlerinde aranan 17 askerin biraraya gelerek yeni bir kaçış stratejisi belirledikleri, gecenin ilerleyen saatlerinde de farklı yönlere dağıldıkları öğrenildi. Kaçan askerlerinin 10'unu arama çalışmaları sürüyor,.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris Saldırısına Katılan Darbecilerden 7'si Yakalandı (6) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement