"Mavi Melekler"den Sarnıç Köyüne Yardım - Son Dakika
Yerel

"Mavi Melekler"den Sarnıç Köyüne Yardım

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Marmaris Şubesi, Sarnıç köyündeki ihtiyaç sahiplerine giysi ve gıda yardımı yaptı.

12.04.2013 16:25  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Marmaris Şubesi tarafından, Sarnıç köyündeki ihtiyaç sahiplerine giysi ve gıda yardımı yapıldı.

Mavi kıyafet giymeleri ve yardım faaliyetlerinde bulunmaları nedeniyle ilçede "Mavi Melekler" ismiyle tanınan vakıf üyeleri, Muğla'nın Yerkesik beldesine bağlı Sarnıç köyündeki maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. Düzenlenen kermes ve hayırseverlerin bağışlarıyla elde edilen giysi ve gıdalar vakıf yetkilileri tarafından köye götürüldü. Yardım malzemeleri daha önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere köy muhtarı Yılmaz Kaya'ya teslim edildi.

Derneğin Marmaris Şube Başkanı Yasemin Tümer, yaptığı açıklamada, içinde gıda maddeleri bulunan 10 büyük boy koli ve 30 torba dolusu giysiyi ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdıklarını söyledi.

Vakıflarının yardım faaliyetlerine destek veren herkese teşekkür eden Tümer, kendilerine verilen destek arttıkça her geçen gün daha fazla insana ulaşacaklarını ifade etti. - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Mavi Melekler'den Sarnıç Köyüne Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement