Mavikent Konutları 5 Etap İçin Başvurular Başladı - Son Dakika
Güncel

Mavikent Konutları 5 Etap İçin Başvurular Başladı

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için inşa edilen Mavikent 5. etap konutları için kayıtlar başladı.

31.07.2016 15:01

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için inşa edilen Mavikent 5. etap konutları için kayıtlar başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırdığı Mavikent konutlarıyla binlerce dar gelirli aileyi ev sahibi yapan Şahinbey Belediyesi tarafından projenin devamı Mavikent 5. etap için kayıtlar alınmaya başlandı.

Mavikent konutları 5. etabında, daireler 2 artı 1 ve 1 artı 1 şeklinde yapılacak, 2 artı 1 dairenin net alanı 99 metrekare, 1 artı 1 dairenin net alanıysa 68,30 metrekare olacak.

Nüfus yoğunluğu her geçen gün artan Şahinbey'de inşa edilen konutlarla vatandaşlar uygun taksitlerle ev sahibi yapılması amaçlanıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, herkesi ev sahibi yapabilmek için çalıştıklarını belirterek, "Mavikent 1-2 ve 3. etaplarında 2 bin 340 konut yapımını gerçekleştirdik. Mavikent 4. etap konutlarımızın çalışmaları bitmek üzere. Yine Mavikent 5. etap konutları için kayıt almaya başladık. Vatandaşlarımızın uygun şartlar altında konut sahibi olabilmesi için çalışıyoruz. İlçemizin birçok noktasında başlattığımız kentsel dönüşüm çalışmalarıyla vatandaşlarımız yaşanabilir konutlara ve sosyal donatılara sahip oldular. Göreve geldiğimiz günden bu yana milletimizin hizmetkarı olduğumuzu yineliyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizi de bu doğrultuda yapıyoruz. Mavikent 4. etap konutlarında olduğu gibi 5. etap konutlarında da yoğun bir başvuru olmasını bekliyoruz. Vatandaşlarımız hiç merak etmesin Şahinbey bölgesinde oturan tüm vatandaşlarımızı ev sahibi yapabilmek için çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mavikent Konutları 5 Etap İçin Başvurular Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement