Mecidiyeköy'de "Terör Şüphesiyle" Aranan Minibüste İnceleme Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Mecidiyeköy'de "Terör Şüphesiyle" Aranan Minibüste İnceleme Tamamlandı

Mecidiyeköy\'de "Terör Şüphesiyle" Aranan Minibüste İnceleme Tamamlandı

* Mecidiyeköy'de durdurulan minibüste bomba imha uzmanı inceleme yaptı.

23.03.2016 17:22

* Mecidiyeköy'de durdurulan minibüste bomba imha uzmanı inceleme yaptı.

Minibüste herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Ancak poliste "Terör saldırısı şüphesi/ Bombalı araç" şeklinde kaydı bulunduğu öğrenildi.

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM - Özgür EREN - Çağatayp KENARLI - İSTANBUL DHA

Şişl Mecidiyeköy'de şüphe üzerine durdurulan minibüste inceleme tamamlandı. Bomba uzmanının yaptığı inceleme sonucu herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Okmeydanı Darülaceze Caddesi'nden Taksim yönüne giden 34 LD 9862 plakalı minibüs, polis ekiplerince şüpheli olduğu gerekçesiyle

durduruldu. Aracın sürücüsü ile yanındaki kişiyi aşağı indiren polis, caddeyi trafiğe kapattı. Ön incelemeyi yapan Terörle Mücadele Şubesi ekipleri detaylı inceleme için Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerini çağırdı. Yaklaşık 45 dakika sonra gelen bomba uzmanı minibüste inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonucu minibüste herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Ancak Ağrı Doğubeyazıt'tan girilen polis kaydında, "Terör saldırısı şüphesi/ Bombalı araç" şeklinde bilgi bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan araçtaki Sedat K. ve Güven Ö.'nün ise gümrük kaçakçılığından kaydının bulunduğu kaydedildi. Minibüs incelemenin ardından çekiciyle emniyetin otoparkına götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mecidiyeköy'de 'Terör Şüphesiyle' Aranan Minibüste İnceleme Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement