Meclis'te 25. Dönem Başlıyor - Son Dakika
Politika

Meclis'te 25. Dönem Başlıyor

TBMM Geçici Başkanı Deniz Baykal, "Hangi arkadaşlarımın Meclis Başkanı adayı olacağı ile ilgili süreç henüz işlemeye başlamadı.

23.06.2015 15:34

TBMM Geçici Başkanı Deniz Baykal, "Hangi arkadaşlarımın Meclis Başkanı adayı olacağı ile ilgili süreç henüz işlemeye başlamadı. O süreç başladıktan sonra hep birlikte tabloyu görürüz." dedi.

Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i görevi devraldıktan sonra aracına kadar uğurlayan Baykal, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Baykal, Çiçek'in Geçici Meclis Başkanı olarak kendisine görevi devrettiğini söyledi.

Baykal, şöyle devam etti:

"Ben de birazdan yeni bir görüntü içinde karşınızda olacağım. Umarım bu parlamento dönemi Türkiye için yeni ve taze bir başlangıç olur. Buna ihtiyacımız var. El birliğiyle, karşılıklı dayanışma ve işbirliği içinde bu dönemde partilerimiz sorumluluklarının gereğini yerine getireceklerdir ve Türkiye'yi hak ettiği noktaya hep birlikte taşıyacağız. Ben de Geçici Başkan olarak bu süreçte görevim devam ettiği sürece her türlü katkıyı vereceğim."

Baykal, gazetecilerin, "Yeni görüntünüz kalıcı olabilir mi? Hayırlı olsun diyecek miyiz?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

"Yani buna da 'hayırlı olsun' diyebiliriz. 'Hayırlı olsun demeyi hak etmiyor mu?' diyorsunuz. Geçici Başkanlık sizi kesmiyor mu? Çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerinize ama daha Meclis açılmadı. Arkadaşlarımız yemin etmedi. Hangi arkadaşlarımın Meclis Başkanı adayı olacağı ile ilgili süreç henüz işlemeye başlamadı. O süreç başladıktan sonra hep birlikte tabloyu görürüz."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Meclis'te 25. Dönem Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement