Meclis'te Tarihi Gün (12) - Son Dakika
Güncel

Meclis'te Tarihi Gün (12)

Meclis\'te Tarihi Gün (12)

Erdoğan BAYRAKTAR'IN YÜCE DİVAN ÖNERGESİ DE RET EDİLDİ Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın Yüce Divan'a gönderilmesine ilişkin önerge de red edildi.

21.01.2015 07:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdoğan BAYRAKTAR'IN YÜCE DİVAN ÖNERGESİ DE RET EDİLDİ

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın Yüce Divan'a gönderilmesine ilişkin önerge de red edildi. Dört eski bakanın Yüce Divan gitmesine yönelik önergeye ilişkin TBMM Genel Kurulu'ndaki 515 milletvekilinin katıldığı gizli oylamada, 219 kabul, 288 ret, 3 çekimser, 3 boş, 2 geçersiz oyla eski bakan Erdoğan Bayraktar'ın Yüce Divan'a gönderilmesi önergesi reddedildi. Önergenin red edilmesinin ardından Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Taner Yıldız, bazı AK Parti milletvekilleri ile İçişleri eski Bakanı Muhammer Güler, Bayraktar'ın yanına giderek tokalaştı.

KOVADAN 50 TL ÇIKTI

Eski Bakan Bayraktar'ın Yüce Divan'a sevk edilip edilmemesi konusunda milletvekillerin oylarını attığı kovaların birinde 50 TL çıktı. Meclis Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, "Arkadaşlar oy kovasından 50 TL çıktı. Hazine'ye bağışlarız" dedi. Muhalefet sıralarından Bahçekapılı'ya "O zaman diğer paraları da hazineye bağışlasaydınız" yanıtı geldi. Daha sonra CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, basın mensuplarının bulunduğu kuliste, "Ben attım, ihtiyaçları vardır" diye konuştu.

Eski dört bakan ile ilgili oylamaların tamamlanmasının ardından Meclis Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, birleşimi saat 14.00'e toplanmak üzere kapattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meclis'te Tarihi Gün (12) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement