Mehmet Parsak, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Politika

Mehmet Parsak, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Mehmet Parsak, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) merkez yönetim kurulu üyesi Mehmet Parsak, Afyonkarahisar’dan milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

15.03.2015 17:34

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) merkez yönetim kurulu üyesi Mehmet Parsak, Afyonkarahisar'dan milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Milletvekilliği genel seçimlerine ilişkin sürecin başlamasından itibaren yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren MHP merkez yönetim kurulu üyesi Parsak, bugün partisinin il teşkilatında gerçekleştirdiği basın toplantısı ile Afyonkarahisar'dan milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Katılımın yoğun olduğu basın toplantısına MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Parsak, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinin, Türkiye açısından olduğu gibi kendileri açısından da hayati önem taşıdığına vurgu yapan Parsak, "7 Haziran 2015 tam anlamıyla bir karar anı, gerçek bir dönüm noktası, hayati bir yol ayrımıdır ve inanıyoruz ki milletimiz 7 Haziran'da karar anı gelip çattığında AK Parti'ye 'artık yeter' diyecek ve MHP'yi iktidara taşıyacaktır. MHP olarak 'Sorunlarınızı Biliyoruz Çözmeye Geliyoruz' sloganı ile yola çıktık" dedi.

"İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN EN AZ BİR FERDİNE İŞ İMKANI SAĞLANACAK"

MHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Parsak, açıklamalarına şöyle devam etti:

"MHP iktidarında sosyal devlet ilkesi hakkıyla hayata geçirilecek, hiçbir vatandaşımız aç ve açıkta bırakılmayacaktır, ihtiyaç sahiplerine devlet tarafından yapılan tüm yardımlar arttırılarak devam ettirilecek, aylık temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri harcama kartları olan HİLAL KART verilecektir. İhtiyaç sahibi ailelerin en az bir ferdine iş imkanı sağlanacaktır. Asgari ücret arttırılarak, açlık sınırının üzerine çıkarılacaktır. Asgari ücretten vergi alınmayacak, bütün çalışanların asgari ücret kadarki kısmı vergi dışı bırakılacaktır. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) projelerindeki adaletsizliklere son verilecektir. Emekli maaşı arttırılacak ve emeklilik sonrası çalışanlardan kesinti yapılmayacaktır. Emekliye 13. maaş verilecektir. Farklı emekli aylıklarından kaynaklanan adaletsizlik giderilecek, intibak düzenlemesi yapılacaktır. Kamuda çalıştırılan sözleşmeli, geçici, taşeron elemanı, 4/C'li, vekil gibi tüm personel, aşamalı olarak kadroya geçirilecektir. Memurlarda maaşa ek tüm ödemelerde iyileştirme ve adalet sağlanacaktır. Akademisyen ve öğretmenlere verilen araştırma-geliştirme tazminatı arttırılacaktır. Çiftçi ve hayvancılığa yönelik desteklemeler kademeli olarak arttırılacaktır. Esnafımız aşamalı olarak borçlarından kurtarılacaktır. Esnaf ve sanatkarlara sicil affı getirilecektir ve kredi temini kolaylaştırılacaktır. Eşini kaybetmiş olan ve eşi işsiz olan ev hanımlarının kendilerine verilen maaş arttırılacaktır. Öğrencilerin tüm barınma sorunları çözülecek, hiçbir öğrenci açıkta bırakılmayacaktır.

Türk sanayisinin ve yatırımcısının önündeki vergi, harç ve bürokrasi yükü azaltılarak, araştırma-geliştirme potansiyeli ve katma değeri yüksek sektörler özel olarak desteklenecektir."

Parsak, aday adaylığı açıklamasının ardından toplantıya katılan tüm partililer ve katılımcılar birlikte fotoğraf çektirerek uzun süre sohbet etti.

Öte yandan, 36 yaşında olan Parsak'ın 4 Kasım 2012'deki MHP 10. olağan kurultayında merkez yönetim kurulu asil üyesi olduğu kaydedildi. Avukatlık yapan Parsak'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mehmet Parsak, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement