Mekke'deki Vinç Kazası - Son Dakika
Yerel

Mekke'deki Vinç Kazası

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ekrem Keleş ve diğer yetkililer, Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında hayatını kaybeden Türk hacı adaylarının eş ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

15.09.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ekrem Keleş ve diğer yetkililer, Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında hayatını kaybeden Türk hacı adaylarının eş ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi bugün Kabe'de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Defin işlemleri, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac İdaresi Merkezinin organizasyonuyla gerçekleşti.

Kazada hayatını kaybeden Türk hacı adaylarından Erol Karaağaçlı, Kadir Gökmen, Ramazan Özmen, Şükrü Karatepe ve Metin Yazgan'ın cenaze törenine Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ekrem Keleş, İslam İşbirliği Teşkilatı nezdindeki Daimi Temsilci Büyükelçi Salih Mutlu Şen, Türkiye'nin Cidde Başkonsolosu Fikret Özer, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Enver Günenç, Cidde Din Hizmetleri Ataşesi Süleyman Sarı, Mekke İrşad ve Sağlık Ekibi yetkilileri ile hacı adayları da katıldı.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Keleş ve beraberindekiler, daha sonra kazada yaşamını yitiren hacı adaylarının eş ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Öte yandan, kazada yaşamını yitiren Süleyman Eskiler'in cenazesi de dün akşam namazından sonra defnedildi. Belçika'dan gelen hacı adayları Yusuf Alcı ve Mehmet Değer'in cenazeleri ise resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından toprağa verilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mekke'deki Vinç Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement