Memur-Sen'den İsrail'e Kınama - Son Dakika
Yerel

Memur-Sen'den İsrail'e Kınama

Memur-Sen\'den İsrail\'e Kınama

Memur-Sen ve bağlı iş kolları, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto ettiler.

19.07.2014 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen ve bağlı iş kolları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto ettiler.

Memur-Sen Muş İl Başkanlığı ve bağlı iş kolları başkanları Bem-Bir-Sen Muş Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programının ardından bir basın açıklaması yaparak İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto ettiler. Grup adına basın açıklamasını okuyan Diyanet-Sen Muş Şube Başkanı Ferzende Aras, Allah'ın mazlum ve mağdur Gazze halkı ile birlikte olduğunu belirterek, bir avuç çocuğun sapanla zalim İsrail askerlerini mağlup ettiğini vurguladı. Gazze'nin zalimlere mezar olacağını ifade eden Aras, "Kardeşlerimizin kanı akıyor, ancak tüm dünya sessizce bunu izliyor. Allah'ım sen 'ol' dersen bebekleri katledilen, namusları kirletilen ve şerefleri ayaklar altına alınan Gazze, zalimlere mezar olur. Efendimizin Hendek Savaşı'nda el açtığı gibi şu anda Cenab-ı Hakk'a el açıyoruz ve yalvarıyoruz. Bizim de dualarımızı kabul et ve zalim İsrail'i Kahhar isminle kahru perişan eyle" ifadelerini kullandı.

Yaşanan vahşete sessiz kalan İslam ülkelerine de tepki gösteren Aras, İsrail'in saldırıları karşısında birlikte hareket etmeyi başaramayan İslam ülkelerinin Siyonistleri cesaretlendirdiğini dile getirdi. Gazze ateş altındayken, uluslararası camianın tepkisiz kalmasını her yönüyle utanç verici olarak nitelendiren Aras, "Mahzun ve masum Gazzeli kardeşlerimize vahşice bomba yağdıran İsrail, zulme maruz bırakılan da Müslümanlar olunca, sessiz kalan batı, ikiyüzlü olduğunu bir kez daha belgelemiştir. AB ülkelerinden bazıları ve ABD öldüreni değil, öleni kınamışlardır. İsrail'i kınayacaklarına Filistin tarafını kınadıklarını açıklamışlardır. Bu tam bir komedi, rezalet, kepazeliktir" şeklinde konuştu.

"TEPKİSİZ KALANLAR BU ZULME ORTAK OLANLARDIR"

İsrail'in saldırılarına tepkisiz kalanları yapılan zulme ortak olduklarını ifade eden Aras, "Siyonistler kendinden olmayan herkese ve kendilerine ait olmayan her şeye karşı kin ve nefretle hareket etmektedir. Bu gerçeğe rağmen İsrail'in rutine bağladığı terör olaylarına karşı tepkisiz kalmak zulme ortak olmaktır. ABD, AB, BM insanlık ayıplarının suç ortağıdır. Vahşete sessiz ve duyarsız kalmak, dilsiz şeytanlığı kabul etmektir. Yapılanlara ve yaşananlara suç ortağı olmaktır. İslam İşbirliği Teşkilatı da en az diğer kuruluşlar kadar sorumludur. Hem ABD'yi hem BM'yi hem AB'yi hem de İslam İşbirliği Teşkilatı'nı insanlık suçuna ortak oldukları için kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Aras, açıklamasının sonunda Mısır zindanlarının yeni Yusuflarla dolduğunu belirterek, Cenab-ı Allah'tan onlara da imdat dilediklerini söyledi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-Sen'den İsrail'e Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement