Memur-sen'den Teröre Tepki - Son Dakika
Yerel

Memur-sen'den Teröre Tepki

Memur-sen\'den Teröre Tepki

Memur-Sen Muğla İl Başkanı Önder Uçak, son bir buçuk ayda artış gösteren terör olaylarının amacının ülkenin birliğine, bütünlüğüne ve istikrarına yönelik saldırılar olduğunu belirtti.

31.07.2015 13:19

Memur-Sen Muğla İl Başkanı Önder Uçak, son bir buçuk ayda artış gösteren terör olaylarının amacının ülkenin birliğine, bütünlüğüne ve istikrarına yönelik saldırılar olduğunu belirtti. Uçak, terörizmi, terörizme yardım ve destek veren siyasetçiler ve STK'ları da kınadıklarını belirtti.

Memur-Sen Muğla İl Başkanı Uçak, Memur-Sen'e bağlı sendika şube başkanları ile yaptığı açıklamada, "Ülkemizde kardeşlik, barış ve huzur içerisinde yaşamamızdan rahatsızlık duyan mihraklarca gerçekleştirilen hain terör saldırılarını, bu saldırıları gerçekleştiren teröristleri, onları destekleyen başta siyasetçi ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere tüm unsurları lanetliyoruz. Bu terör saldırılarında, vatanımız ve milletimiz için canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, şehitlerimizin eş ve çocuklarına, anne ve babalarına, aziz milletimize başsağlığı, yaralanan bütün kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Yaklaşık bir buçuk aylık bir zamanda, ülkemizde 657 terör olayı gerçekleşmiş, 11 güvenlik görevlimiz şehit edilmiş, 41 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, barajlara saldırılar düzenlenmiş, onlarca araç ve işyeri yağmalanmıştır ve bu rakamlar her geçen gün artmış ve artmaktadır. Saldırılar Türkiye'nin güçlü ve istikrarlı duruşundan rahatsızlık duyan emperyalist güçler ve onların yerli işbirlikçileri DEAŞ, PKK ve DHKP-C tarafından yapılmaktadır. Bu terör yapılanmaları ve faaliyetlerinin her birinin faili ya da sorumluları farklı olsa da, hedefleri ortaktır. Hedefleri; Kürt-Türk, Alevi-Sünni gibi ayrımlarla, huzuru, demokratik kültürü, kardeşlik ve birlik iklimiyle öne çıkan Türkiye'nin yolunu kesmek, Güçlü ve Büyük Türkiye yolculuğunu sona erdirmektir. Molotof atıp, pusu kurup, dağa çıkıp, yakıp, yıkarak kürt halkının hakkını savunduklarını ve barış istediklerini beyan edenlerle, ülkemizi de savaşın içine çekmeye çalışan işbirlikçilere verilebilecek en güzel cevap; bu ülkede kardeşçe yaşadığımızı, birlik, beraberliğimizi kimsenin bozamayacağını göstermek ve sağduyulu bir tavır sergilemek olacaktır. Allah'ın izniyle milletimiz sağduyulu tavrı, bu hain planların gerçekleşmesine asla izin vermeyecektir. Milletimizin sabrını zorlayan hainlere, güvenlik güçlerimiz hak ettikleri şekilde karşılık verecektir. Bizler de Memur-Sen ailesi olarak; vatanımızın ve Müslüman coğrafyanın kandan, emperyalizmden, sömürüden, zulüm ve terörden arındırılması için dün olduğu gibi bugün de yarın da sorumluluk almaya hazırız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-sen'den Teröre Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement