Meram Belediyesi'nden Gençlere Destek - Son Dakika
Yerel

Meram Belediyesi'nden Gençlere Destek

Meram Belediyesi\'nden Gençlere Destek

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösterecek olan Meram Gençlik Meclisi’nin tanışma ve tanıtım programı gerçekleşti.

19.05.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösterecek olan Meram Gençlik Meclisi'nin tanışma ve tanıtım programı gerçekleşti.

Meram Belediyesi tarafından gençleri sosyalleştirme ve topluma faydalı olabilmeleri adına kurulan Meram Gençlik Meclisi, çalışmalarına start verdi. Bir otelde gerçekleşen tanışma ve tanıtım programına Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Rüveyde Gülseren Kozak Işık, Meram Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yolcu ve gençlik meclisi üyeleri katıldı.

"SES GETİRECEK PROJELER YAPMAYA ADAYIZ"

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Meram Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yolcu, "Ailemize hoş geldiniz" diyerek sözlerine başlarken, "Gençlik Meclisi olarak ilçemizde, şehrimizde, ülkemizde ve dünyada ses getirecek projeleri yapmaya adayız. Yaklaşık bir ay önce meclisin temellerini atmaya başladığımızda, bu kadar hızlı yol alabileceğimizi açıkçası ben de tahmin etmiyordum. Allah'a çok şükür bugün 65 üye, 6 komisyonumuzla hazırız ve büyük işler başarmak için istekliyiz. Meclisimizin kuruluş ve hazırlık döneminin her aşamasında bizlere yardımcı olan Meram Belediye Başkanımız Fatma Toru Hanımefendiye teşekkür ediyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız ve doğum günümüz kutlu olsun' şeklinde konuştu.

"GENÇLER BİZİM HAZİNEMİZDİR"

Meram Gençlik Meclisi'nin hayırlı işlere imza atması temennisinde bulunan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ise, "Bugünün ayrı bir anlamı var. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Gençlik Meclisimize start veriyoruz. Ben meclisimizin çok faydalı işler gerçekleştireceğine inanıyorum. Meram Gençlik Meclisi'nin logosunu oluştururken bile birçok farklı fikir ve düşünce ortaya çıktı. Logoda Meram'ın yıldızı gençlerimizi çevreliyor ve gençler tekrar Meram'ı ortalarına alıyorlar. Bundan yola çıkarak, hem Meram gençlerimizi sahiplenecek hem de gençlerimiz Meram'ı. Gençlerimiz bizim hazinelerimizdir. Bu hazinelerde birçok şey gizli... Sizlerden çok umutluyuz ve gelecek sizlerin omuzlarında yükselecek" dedi.

"GENÇLERLE MERAM'A FARKLI BİR SOLUK GETİRMEYİ ARZULUYORUZ"

Göreve geldikleri günden bu yana gençlerin gerçekleştirdiği birçok projede yer almaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Toru, "Bundan böyle Gençlik Meclisi ile birlikte desteğimiz artarak devam edecektir. Gençlerin projelerini de dinleyerek Meram'a farklı bir soluk getirmeyi arzu ediyoruz. Tüm genç kardeşlerimizin geçmişini bilmesi gerekirken, tarih bilinciyle hareket etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bizler geçmişimizdeki görkemi geleceğe de aktarmak için çaba sarf edeceğiz" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Rüveyde Gülseren Kozak Işık ise, Başkan Toru'yu bu güzel proje için tebrik ederken, Meram Gençlik Meclisi'nin ülke adına güzel işlere imza atması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından programa katılan Meram Gençlik Meclisi üyeleri mikrofonu alarak kendilerini tanıttı. Program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram Belediyesi'nden Gençlere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement