Meram'da 12 Tesis Hizmete Giriyor - Son Dakika
Yerel

Meram'da 12 Tesis Hizmete Giriyor

Meram\'da 12 Tesis Hizmete Giriyor

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesinin yapımını tamamladığı 47 milyon TL değerindeki 12 tesis, toplu açılış programıyla hizmete giriyor.

11.03.2014 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 47 milyon TL değerindeki 12 tesis, toplu açılış programıyla hizmete giriyor.

13 Mart 2014 Perşembe günü saat 11.00'de Gülbahçe Mahallesinde gerçekleştirecekleri toplu açılış törenine tüm Konyalıları davet eden Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, "Açılışını yapacağımız ve yaklaşık değeri 47 milyon TL'yi bulan bu tesisler arasında Gülbahçe Mahallemizdeki Kır Düğün Salonu, Berlika Parkı ve Konya'nın ilk ikiz havuzuyla birlikte Pamukçu mahallesindeki Geleneksel Türk Sporları ve Atlı Rehabilitasyon Merkezi, Gödene Mahallesindeki spor salonu, Harmancık ve Osmangazi Sosyal Tesisleri, Alavardı Aile Yaşam Merkezi, Köyceğiz Mahallesi Huzur Kafe yer almaktadır. Ayrıca restorasyonunu tamamladığımız Augustus Otel, Tarihi Yıldız Köşkü'nün müştemilatından olan ev, Şükran Mahallesindeki tarihi evler de hizmete açılacak" dedi.

Meram Belediyesinin en önemli projelerinden biri olan 80 Binde Devr-i Alem Parkı'ndaki çalışmaların da tamamlandığını kaydeden Başkan Kalaycı, "Minyatürlerin yer aldığı Cihan-ı Türk, dinozor maketlerinin bulunduğu T-Reks ve masal kahramanlarının olduğu Pamuk Şekeri bölümlerinin yer aldığı ve Türkiye'de bir ilk olan bu parkı da 19 Mart 2014 Çarşamba günü saat 11.00'de hizmete açacağız. Her iki açılış programımıza da tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram'da 12 Tesis Hizmete Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement