Merkel: Ab, Rusya'ya Karşı Finans Sektöründeki Yeni Yaptırımları Görüşüyor - Son Dakika
Güncel

Merkel: Ab, Rusya'ya Karşı Finans Sektöründeki Yeni Yaptırımları Görüşüyor

Almanya başbakanı Angela Merkel, Avrupa Birliği'nin Ukrayna'daki kriz sebebiyle Rusya'ya finans sektöründe uygulanacak ek ve bireysel yaptırımları değerlendirdiğini söyledi.

15.11.2014 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya başbakanı Angela Merkel, Avrupa Birliği'nin Ukrayna'daki kriz sebebiyle Rusya'ya finans sektöründe uygulanacak ek ve bireysel yaptırımları değerlendirdiğini söyledi.

Başbakan Merkel, G-20 zirvesine ilişkin açıklama yaparken mevcut durumun pek de iç açıcı olmadığını, yeni kişileri kapsayan listenin şu anda değerlendirildiğini söyledi.  Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, forum kapsamındaki gününe BRICS ülkeleri liderleriyle buluşarak başladı. G20 liderleri resmi olmayan toplantıda bir araya geldi. Etkinlikler başlamadan önce Putin Almanya Başbakanı Angela Merkel ile 'Ayak üstü' bir görüşme yaptı. G20 zirvesinde liderlerin uzun süreden bu yana biriken gündem maddelerini masaya yatırmaları bekleniyor. Ukrayna'da yaşananlar ve Kırım'ın Rusya topraklarına dahil edilmesi sebebiyle Batının Rusya'ya uyguladığı yaptırımlar ülkeler arasındaki işbirliği imkanını ciddi anlamda kısıtlamıştı. - Moskova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Merkel: Ab, Rusya'ya Karşı Finans Sektöründeki Yeni Yaptırımları Görüşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement