Merkez Parti Tekirdağ İl Başkanı Uncu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Merkez Parti Tekirdağ İl Başkanı Uncu Açıklaması

"Türkiye'de merkez sağ yoktur lafı hep söylenmekteydi, bu bir alternatif açığıydı ve AK Parti'nin bize göre iktidarda bu kadar uzun kalmasının yegane sebebi budur"

29.11.2014 14:01

Merkez Partisi Tekirdağ İl Başkanı Tümay Uncu, " Türkiye'de merkez sağ yoktur' lafı hep söylenmekteydi, bu bir alternatif açığıydı ve AK Parti'nin bize göre iktidarda bu kadar uzun kalmasının yegane sebebi budur" dedi.

Uncu, partisinin Tekirdağ İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Merkez Parti'nin, kurulduktan sonra 5 ay süre içerisinde 71 il teşkilatını ve bu illerin ilçe teşkilatlarının tamamına yakınını oluşturduğunu belirtti.

Tekirdağ'da, Çerkezköy, Saray, Kapaklı ve Malkara hariç bütün ilçelerin teşkilatlarının kurulduğunu belirten Uncu, "15- 20 gün içerisinde kalan ilçelerimizin teşkilini de tamamlayacağız. Şunu söylemek istiyorum Merkez Parti 2015 genel seçimine büyük bir iddiayla katılan bir partidir. Partimiz yeni kurulan diğer partiler gibi değildir. Zira diğer yeni kurulan partilerin seçime katılma yeterliliği şu an henüz sağlanmamış durumdadır. 2015 yerel seçimlerinde iktidar için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Uncu, partilerinin merkez sağ anlayışına alternatif olduğunu vurguladı. Siyasette artık bir seçenek daha olduğunu dile getiren Uncu, şunları kaydetti:

"Türkiye'de merkez sağ yoktur lafı hep söylenmekteydi, bu bir alternatif açığıydı ve AK Parti'nin bize göre iktidarda bu kadar uzun kalmasının yegane sebebi budur. İnsanlarımız alternatif bir parti olmaması sebebiyle bugüne kadar tercihlerini iktidar partisinden yana kullanmıştır. Türk siyaseti de vatandaşa seçenek sunmamıştır. İşte biz bu seçeneği sunuyoruz." - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Merkez Parti Tekirdağ İl Başkanı Uncu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement