Merkez Parti Yöneticileri Özgecan Maskesiyle Açıklama Yaptı - Son Dakika
Güncel

Merkez Parti Yöneticileri Özgecan Maskesiyle Açıklama Yaptı

Merkez Parti Yöneticileri Özgecan Maskesiyle Açıklama Yaptı

Merkez Parti Erzurum İl Teşkilatı, huncarca öldürülen Özgecan Aslan cinayetine tepki göstermek için genç kızın fotoğrafının olduğu maskeleri takarak "Hepimiz Özgecanız" dedi.

17.02.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez Parti Erzurum İl Teşkilatı, huncarca öldürülen Özgecan Aslan cinayetine tepki göstermek için genç kızın fotoğrafının olduğu maskeleri takarak "Hepimiz Özgecanız" dedi.

Merkez Yakutiye ilçesi Bosna Caddesi'nde bulunan il binasında toplantıya Merkez Parti İl Başkanı Murat Köroğlu, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Parti üyeleri gazetecileri Özgecan Aslan maskeleriyle karşıladı. Başkan Murat Köroğlu, Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice işlenen cinayete kurban giden Özgecan Aslan'a rahmet ailesine başsağlığı ve sabır diledi. Murat Köroğlu, Özgecan Aslan cinayetinin Türkiye'nin kanını dondurduğunu ve tepki için 7'den 70'e insanların ayaklandığını bildirdi. Başkan Köroğlu, şöyle konuştu:

"Özgecan Aslan kardeşimizin vahşice cinayete kurban gitmesini Merkez Parti Erzurum İl Başkanlığı olarak kınıyoruz. ve gerekenlerin yapılması için bu haftalık basın toplantımızda susma hakkımızı klullanıyoruz. İdamın geri gelmesini istiyoruz. Kadın, erkek bu cinayete sessiz kalamayız. Özgecan Aslan maskeleri takarak 'Hepimiz Özgecanız' demek istedik. Ülkemizde sayısı her geçen gün artan kadın ciynayetlerinin son bulması için gerekenler yapılmalıdır." - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Merkez Parti Yöneticileri Özgecan Maskesiyle Açıklama Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement