Merkezefendi Belediyesi Kurban Bayramına Hazır - Son Dakika
Yerel

Merkezefendi Belediyesi Kurban Bayramına Hazır

Merkezefendi Belediyesi Kurban Bayramına Hazır

Merkezefendi Belediyesi kurban kesim yerlerini tamamlandı.

06.09.2016 13:10

Merkezefendi Belediyesi kurban kesim yerlerini tamamlandı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, vatandaşların isteği doğrultusunda hazırlanan kurban kesim yerlerinin tamamlanan çalışmaları inceledi. 8 adet kurban kesim yerinde çengel, kompresör, temiz et torbası, vatandaşların misafir edileceği yer gibi bir çok detay çalışması tamamlandı.

Subaşıoğlu, "Merkezefendi Belediyesi olarak kurban bayramına hazırız. 8 ayrı noktamızda kurban kesim yerlerimizi tespit ettik. Vatandaşlarımızın kullanımına 'Barbaros Pazaryeri, Sevindik Pazaryeri, Karaman Pazaryeri, Yenişehir Pazaryeri, Servergazi Pazaryeri, Bahçelievler Pazaryeri, Yenimahalle Pazaryeri ve Göveçlik Pazaryeri'ni sunuyoruz. Alanlarımız tam da Merkezefendili hemşerilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlandı. Çengellerden kompresöre kadar tüm kullanılacak gereksinimleri buraya getirdik. Kesim alanı da yine özel hazırlanan brandalarla çevrildi. Temiz et torbasını da temin ettik. Merkezefendi'de güzel bir kurban bayramı yaşamamızı temenni ediyorum" dedi.

Kaçak kurban kesimi hakkında da konuşan Subaşıoğlu, " Denizli Valiliği'nin aldığı önlemler çerçevesinde de hiçbir koşulda sokaklarda kurban kesimi yapılamadığı gibi kelle de ütülemeyecek. Veteriner ve zabıtadan oluşan bir ekip bayramda bunun denetimini yapacak. Kurban Bayramı boyunca Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de görevde olacak. Merkezefendililer tüm şikayetlerini Merkezefendi Belediyesi'nin kurumsal telefon hattından bildirebilirle yada ilgili taleplerini de 153 aracılığı ile yapabilecek. Yine bayram boyunca Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün ilaçlama ekipleri Merkezefendililerin hizmetinde olacak" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merkezefendi Belediyesi Kurban Bayramına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement