Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin İlçelerdeki Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin İlçelerdeki Çalışmaları Sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi\'nin İlçelerdeki Çalışmaları Sürüyor

Yeni çıkan ‘Büyükşehir Yasası’ ile ilçelere ve köylere hizmet vermeye başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, son olarak Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçeleri ve civar köylerine oturma grubu ve çöp kutusu takviyesinde bulundu.

08.01.2014 13:03

Yeni çıkan 'Büyükşehir Yasası' ile ilçelere ve köylere hizmet vermeye başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, son olarak Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçeleri ve civar köylerine oturma grubu ve çöp kutusu takviyesinde bulundu.

3 TIR ve 3 kamyonet ile yola çıkarılan 300 adet oturma grubu ve 200 adet çöp kutusu Aydıncık, Bozyazı, Anamur ilçeleri ve bağlı köylerdeki okul, sağlık ocağı, cami, park ve cem evi gibi ihtiyaç duyulan yerlere dağıtıldı. Belediye yetkilileri ve muhtarların ihtiyaç noktalarının tespitinin ardından oturma grupları ve çöp kutuları, Büyükşehir ekiplerince monte edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, kent merkezine olduğu gibi Mersin'in tüm ilçe ve köylerine de aynı kalitede hizmet götürmek istediklerini ifade ederek, "İlçelerde, beldelerde, kasaba ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da, şehir merkezindeki vatandaşlarımız ile aynı hizmete layık olduğunu düşünüyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hizmet alanımızın genişlemesini bir yük olarak görmüyor, tam aksine hizmete ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın bize gösterdikleri teveccüh ve takdirleri ise gücümüze güç katıyor. Bu motivasyonla hizmetlerimiz artarak devam edecek. Çünkü yapacak daha çok işimiz var. Mersin bizimle büyüyecek" dedi.

Yapılan çalışmaları ve gönderilen malzemeleri yerinde incelemek için 10 Ocak Cuma günü Anamur'a gideceklerini ve Anamur halkı ile bir kez daha buluşacaklarını kaydeden Özcan, "2 gün boyunca Anamur ve bağlı köylerinde bugüne kadar yaptığımız çalışmaları yerinde görme fırsatı bulurken, eksik olan unsurları da vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan dinleyeceğiz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin İlçelerdeki Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement