Mersin Emniyeti'nde Terfi Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Mersin Emniyeti'nde Terfi Heyecanı

Mersin Emniyeti\'nde Terfi Heyecanı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nde bir üst rütbeye terfi eden 32 personel, yeni rütbelerini törenle taktı.

11.07.2014 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nde bir üst rütbeye terfi eden 32 personel, yeni rütbelerini törenle taktı.

Polisevi'nde düzenlenen terfi törenine, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, İl Sahil Güvenlik Komutanı Sahil Güvenlik Albay Fatih Erhan, İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ömer Uyan ile çok sayıda emniyet mensubu ve aileleri katıldı. Törende konuşan Vali Güzeloğlu, üst rütbeye yükselerek daha önemli bir sorumluluğa gelen ve başarılı çalışmalarıyla bunu hak eden tüm Emniyet Müdürlüğü personelini kutladığını ve bu terfilerin daha nice üstün başarılara ve güzel çalışmalara vesile olacağını söyledi. Kuruluşundan bu yana Emniyet Teşkilatı'nın ülkemizde güvenliğin, huzur ve emniyetin temini, milletin bölünmez bütünlüğünün sürdürülebilmesi için katkı sunduğunu ifade eden Güzeloğlu, "Bu yolda bu teşkilat şehitler vermiş, büyük bir gururla milletimizin ve devletimizin bugünlere gelmesine katkıda bulunmuştur. Milletimizin ilelebet bölünmez bütünlüğü ve terörle mücadele başta olmak üzere suç ve suçluyla mücadele uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" dedi.

Emniyet Teşkilatı'nın günümüzde örnek alınan bir kurum konumunda olduğunun altını çizen Güzeloğlu, "Teşkilatımız, kullandığı ileri teknoloji, suç ve suçluyla mücadelede başarılı mücadele yöntemleri, delilden suçluya uzanan süreçteki çalışmalarıyla uluslararası alanda örnek alınan bir başarı ortaya koymaktadır. Güvenliğin sağlanması, suç ve suçla mücadelenin sürdürülmesini sağlayan emniyet kurumumuz, bugün yüz akı bir teşkilatımızdır. İnancımız ve güvenimiz bu kararlılıkla devam edecektir. Türkiye 2023 yılı hedeflerine yürürken Emniyet Teşkilatımız bugün terfi alan ve gelecekte terfi heyecanını yaşayacak olan tüm mensubu ile bu hedeflere katkı koymaktadır ve devletimiz daha güçlü yarınlara doğru yol almaktadır. İl Emniyet Müdürlüğü'ne ve tüm kadrosuna bugünün hayırlı olmasını diliyor, bu başarılara katkıda bulunan eşlerine ve çocuklarına da hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar da konuşmasında, terfi eden tüm personeli kutladığını belirterek, yeni rütbelerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Konuşmaların ardından 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'nden 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü görevine terfi eden Semih Teymur ile Hüseyi Dağı'nın rütbeleri Vali Güzeloğlu tarafından, Kemal Dikmen ile Cemil Bebek'in rütbeleri ise Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral İmren tarafından takıldı. Terfi eden diğer emniyet personelinin rütbeleri de protokol üyeleri ve eşleri tarafından takıldı. Törende dört 2. Sınıf Emniyet Müdürü'nün 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne, 11 başkomiserin emniyet amirliğine, 1 komiserin baş komiserliğe ve 16 komiser yardımcısının komiserliğe terfi ettikleri belirtildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersin Emniyeti'nde Terfi Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement