Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nde Teftişler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nde Teftişler Sürüyor

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü\'nde Teftişler Sürüyor

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nün çalışmaları, Orman Genel Müdürlüğü Başmüfettişleri Ahmet Sırrı Beşer ve Abdullah Büber tarafından teftiş ediliyor.

21.05.2014 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nün çalışmaları, Orman Genel Müdürlüğü Başmüfettişleri Ahmet Sırrı Beşer ve Abdullah Büber tarafından teftiş ediliyor.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bozyazı ve Anamur Orman İşletme Müdürlüklerindeki teknik teftişler devam ediyor. Bozyazı İşletme Müdürlüğü'nde teknik teftişte bulunan Orman Genel Müdürlüğü Başmüfettişleri Ahmet Sırrı Beşer ve Abdullah Büber, araziye çıkarak denetimde bulundular. Başmüfettişlerin arazi çalışmalarına Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, Bölge Müdür Yardımcısı Yalçın Akın, İşletme Müdürü Mehmet Alper, işletme şefleri ve orman muhafaza memurları da katıldı.

Başmüfettişlerce arazide 2013-2014 yılı Silvikültür Şubesi'nin tabii tensil, gençlik bakımı, kültür bakımı, sıklık bakımı, rehabilitasyon ve meşcere bakımı gibi uygulamaları, Makina İkmal Şubesi'nin yeni yol, büyük onarım, sanat yapısı gibi çalışmaları, Orman zararlılarıyla Mücadele Şubesi'nin gerçekleştirdiği biyolojik ve biyoteknik mücadele çalışmaları, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şubesi (YARDOP), İşletme Pazarlama Şubesi ve diğer şube müdürlükleri ile ilgili konularda yapılan çalışmalar kontrol edildi. Çalışmalarda görülen eksiklikler eleştirilirken, tekniğine uygun olarak yapılan çalışmaların aynı şekilde devam etmesi, eksiklik olan çalışmaların ise tekniğine uygun olarak yapılması talimatı verildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nde Teftişler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement