Mersin Tegv'de 'Geleceğin Türkiye'sinde Çocuklarımızın Yeri' Çalışması - Son Dakika
Yerel

Mersin Tegv'de 'Geleceğin Türkiye'sinde Çocuklarımızın Yeri' Çalışması

Mersin Tegv\'de \'Geleceğin Türkiye\'sinde Çocuklarımızın Yeri\' Çalışması

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEVG) Mersin Öğrenim Birimi'nde, 'Geleceğin Türkiye'sinde Çocuklarımızın Yeri' çalışması yapıldı.

22.05.2014 11:14

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEVG) Mersin Öğrenim Birimi'nde, 'Geleceğin Türkiye'sinde Çocuklarımızın Yeri' çalışması yapıldı.

Soma'daki maden faciasından dolayı ertelenen çalışma, dün yapıldı. Çalışmayla çocuklar zihinsel harita yöntemiyle, her şeyi daha kolay hatırlama, parlak fikir ürütme, ders planlarını rahatlıkla hatırlayacaklarını öğrendiler. Çalışmayla ilgili bilgi veren TEGV Mersin Öğrenim Birimi Sorumlusu Müberra Ateş, çocuklara yönelik çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade ederek, "Amacı ilkokul çağı çocuklarımızın Cumhuriyetimizin temel ilke ve değerlerine bağlı, akılcı, sağduyulu, özgüven sahibi, düşünen, sorgulayan, kendi iç yaratıcılığını harekete geçirebilen, barışçı, farklı düşünce ve inançlara saygılı, insan ilişkilerinde cinsiyet, ırk, din, dil farkı gözetmeyen bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunacak eğitim programları ile etkinlikler oluşturmak ve uygulamak olan TEGV Mersin Öğrenim Birimi Somada yaşanan facia sebebiyle bir çok aktivitemizi iptal ettik. Eğitim amaçlı bir çalışma olduğu için Mersin Akdeniz Rotary Kulübünün destekleriyle zihin haritası yöntemiyle 'Geleceğin Türkiye'sinde Çocuklarımızın Yeri' adlı çalışmayı, AyThink Gelişim Atölyesi eğitmenlerinden Aykut Açkalmaz gerçekleştirdi" diye konuştu.

Çocukların çalışmayla güzel şeyler öğrendiğini kaydeden Ateş, "Zihin haritası yöntemiyle çocuklarımız bundan sonraki yaşamlarında her şeyi daha kolay hatırlayacaklarını, parlak fikirler üreteceklerini, ders planlarını rahatlıkla hatırlayacaklarını öğrenmiş oldular. Desteklerinden ötürü Mersin Akdeniz Rotary Kulübü dönem Başkanı Avni Sönmez'e, çalışma da desteklerini esirgemeyen Mehveş Güney Kolukırıkoğlu'na ve emeği geçen tüm kulüp üyelerine çocuklarımız adına teşekkür ederiz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Tegv'de 'Geleceğin Türkiye'sinde Çocuklarımızın Yeri' Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement