Merveşehir'de Miting Havasında Mahalle Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Merveşehir'de Miting Havasında Mahalle Toplantısı

Merveşehir\'de Miting Havasında Mahalle Toplantısı

Seçimlere sayılı günler kala Merveşehir Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluşan AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu adeta miting havasında toplantı düzenleyerek gövde gösterisi yaptı.

25.03.2014 12:01

Seçimlere sayılı günler kala Merveşehir Mahallesi'nde vatandaşlar ile buluşan AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu adeta miting havasında toplantı düzenleyerek gövde gösterisi yaptı.

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ve Rıdvan Fadıloğlu, Merveşehir'de mahalle toplantısı düzenledi. Toplantıya; Başkan adayları Fatma Şahin ve Rıdvan Fadıloğlu'nun yanı sıra, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Hasan Coşkun, AK Parti il ve ilçe teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları katıldı.

DAHA FARKLI PROJELERLE SİZLERE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Başkan adaylarını dinlemeye gelen binlerce vatandaş yoğun sloganlar ve çiçeklerle başkan adaylarını karşıladı. Adeta miting havasında olan toplantı, bir anda gövde gösterisine dönüştü. İlk olarak halka hitap eden AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, bu yerel seçimin artık genel seçim havasında olduğunu belirterek, "Bu yerel seçimler artık yerel seçim olmaktan çıktı. Artık genel seçim havasında bir seçim yürütüyoruz. Bizim burada Belediye Başkanı seçilmemizin ötesinde, artık çocuklarımızın geleceği, torunlarımızın geleceği için bu seçim çok önemli. 12 yıldır bu iktidarın hizmetlerini hep birlikte görüyoruz ve yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte daha ileriye gitmek için sizlerin desteğini istemeye geldik. İnşallah 30 Mart gecesinde sizlerin de desteği ile göreve gelip yeniden sizlerin hizmetkarı olacağız. 5 yıllık görevimiz süresince Merveşehir Mahallemize birçok hizmeti beraberimizde getirdik. Merveşehir Mahallemize kazandırdığımız Alleben 2 yüzme havuzu, Bayan spor Merkezi, Taziye evi, Sosyal Tesisi, parklar, çocuk oyun alanları ve bunun gibi birçok projeyi sizlerin hizmetinize sunduk. İnşallah bu önümüzdeki yerel seçimlerde de sizlerin desteğiyle tekrar göreve geldiğimiz süre içerisinde daha farklı projelerle sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler sizlere efendi olmaya değil, hizmetkarınız olmaya talibiz" dedi.

EL ELE VEREREK BU ŞEHRE HİZMET EDECEĞİZ

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin konuşmasında, "Öncelikle gecenin bu saatinde bizleri yalnız bırakmayan, siz değerli Merveşehir Mahallesi sakinleri, ablalarım, kardeşlerim, ağabeylerim hepinizi yürekten selamlıyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Öncelikle Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na Merveşehir Mahallesi'nde yapmış olduğu yüzme havuzundan, sosyal tesislerden, parklardan, dolayı çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Bu iş yürek işi, bu iş özveri işi, bu iş bilek işi. Bizler 12 yıldır sizlerin takdiri ile hem ülkemize hem de memleketimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Milletvekilliliğim ve Bakanlığım süresi boyunca gerek Ankara'da gerek de Gazişehrimde sizler için elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştım. Şimdi ise tüm enerjimi Allah nasip ederse Belediye Başkanlığımda kendi şehrime doğup büyüdüğüm topraklara yapacağım. Bizim Ankara'da ki tecrübemizi Rıdvan kardeşimin belediyecilik tecrübesiyle birleştirip önümüzdeki dönemdeki şehrimize çok önemli projeler kazandıracağız" diye konuştu.

BAŞKAN ADAYI FADILOĞLU'NA KUR'AN-I KERİM HEDİYE EDİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından Başkan adayları Fatma Şahin ve Rıdvan Fadıloğlu, mahalle sakinleri ile bir süre sohbet etti. Mahalle sakinleri, AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Fatma Şahin'e çiçek takdiminde bulundu. Merveşehir Mahalle Muhtarı Adem Sekibağ ise, Rıdvan Fadıloğlu'na, mahallelerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı tüm mahalle sakinleri adına Kur'an-ı Kerim hediye etti. Kur'an-ı Kerim'i mahalle muhtarı Adem Sekibağ'ın elinden alan Fadıloğlu, mahalle sakinlerine teşekkürlerini iletti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merveşehir'de Miting Havasında Mahalle Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement