Meski'den Ağız ve Diş Sağlığı Semineri - Son Dakika
Yerel

Meski'den Ağız ve Diş Sağlığı Semineri

Meski\'den Ağız ve Diş Sağlığı Semineri

MESKİ Genel Müdürlüğü, ’Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’ dolayısıyla Gökçebelen ve Fatih İlkokulu öğrencilerine eğitim semineri verdi.

24.11.2015 14:33

MESKİ Genel Müdürlüğü, 'Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' dolayısıyla Gökçebelen ve Fatih İlkokulu öğrencilerine eğitim semineri verdi.

MESKİ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunumlarda, Diş fırçalama, Su tasarrufu ve hijyen konularında bilgiler verildi. Animasyon filmleri ile ise öğrenciler, MESKİ'nin hizmetlerini yakından tanıma fırsatı buldular. MESKİ yetkilileri seminer sonunda, faaliyetleri ve su tasarrufu konularında öğrencilerin soruları cevaplandırdı. Eğitim sonunda öğrencilere MESKİ'nin hazırladığı tanıtım broşürleri ve hediyeler dağıtıldı.

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası münasebetiyle düzenlenen eğitim seminerleri hakkında bilgi veren MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, "Düzenlediğimiz etkinlikler hafta boyunca devam edecek. 25 Kasım'da Aydıncık - Bozyazı, 26 Kasım'da Anamur ve 27 Kasım'da Gülnar ilçesinde tamamlayacağız. Hazırladığımız tanıtıcı, eğitici ve bilgilendirici sunumlarla öğrencilerimizi ağız ve diş sağlığı ve su tasarrufu konularında bilgilendireceğiz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meski'den Ağız ve Diş Sağlığı Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement