MESKİ'den Kanalizasyon Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

MESKİ'den Kanalizasyon Çalışmaları

MESKİ Genel Müdürlüğü, Toroslar, Yenişehir ve Akdeniz ilçelerinin çeşitli mahallelerinde 7 bin metre kanalizasyon şebeke hattı döşeme çalışmaları gerçekleştirdi.

16.11.2015 12:37  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin (AA) - Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar, Yenişehir ve Akdeniz ilçelerinin çeşitli mahallelerinde 7 bin metre kanalizasyon şebeke hattı döşeme çalışmaları gerçekleştirdi.

MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, yaptığı yazılı açıklamada, Çiftlikköy, Deniz, Batıkent ve Çukurova mahallelerinde 2 bin 600 metre, Fuat Morel Mahallesi ile H. Okan Merzeci Bulvarı'nda bin 900 metre,  Cumhuriyet, Afetevler, Batıkent, Yalınayak ve Çilek mahallelerinde 2 bin 500 metre olmak üzere toplam 7 bin metre kanalizasyon şebekesi döşendiğini ve abone bağlantılarının tamamlandığını belirtti.

Kanalizasyon yatırımlarını yaperken gelecek odaklı çalıştıklarının altını çizen Aybak, şöyle devam etti:

"Kanalizasyon şebekelerimizi elli yıl sonraki ihtiyaca cevap verebilecek şekilde gerçekleştiriyoruz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın talimatıyla gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla alt yapıda yaşanan eksiklikler tek tek çözüme kavuşturuyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MESKİ'den Kanalizasyon Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement