Mezitli Belediyesi Hizmet Atağında - Son Dakika
Yerel

Mezitli Belediyesi Hizmet Atağında

Mezitli Belediyesi Hizmet Atağında

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye ekipleri, ilçe genelinde çalışmalara hız verdi.

28.05.2014 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye ekipleri, ilçe genelinde çalışmalara hız verdi.

Mezitli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kenti adeta şantiyeye çevirdi. Birçok mahallede yol, kaldırım, park ve peyzaj çalışmaları yapan ekipler ilçeyi nakış gibi işliyor. Program dahilinde Merkez, Atatürk, Fatih, Viranşehir, Yeni Mahalle, Menderes, Akdeniz, Şahin Tepesi, Tece, Fındıkpınarı ve Kocayer mahallelerinde yol, kaldırım, park, yağmur suyu drenaj, temizlik ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Günlük programımız dahilinde ekiplerimiz Mezitli'nin her mahallesinde hizmet veriyor. Mahallelerimizde tespit edilen sorunları, olanaklarımız doğrultusunda en kısa sürede gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bizim amacımız sorunsuz bir kent yaratmak. Belediyemizin olanakları doğrultusunda hizmet götürmediğimiz mahalle, cadde ve sokak kalmayacak. Mezitli'de değişim süreci başladı. Hizmet yönünden fark yaratacağız. Vatandaşımızın ödediği her kuruş vergi, hizmet olarak geri dönmeye devam edecek" dedi.

Belediye olarak vatandaşların ödediği vergiler ile hizmet sunduklarına vurgu yapan Tarhan, "Bazı alanlarda yapmış olduğumuz çalışmalar, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edilmekte. Zamanla halkımızın yaptığımız çalışmalara sahip çıkacağına inanıyorum. Çevreye zarar verilenleri, belediyemize ait ücretsiz şikayet hattı 153'ü arayarak bizlere bildirdiğiniz anda, sizler sayesinde kısa sürede müdahale etmiş olacağız" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli Belediyesi Hizmet Atağında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement