Mezitli'ye Yeni Bir Pazar Alanı Daha Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Mezitli'ye Yeni Bir Pazar Alanı Daha Yapılıyor

Mezitli\'ye Yeni Bir Pazar Alanı Daha Yapılıyor

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, vatandaşa modern alanlarda alışveriş imkanı sunmak amacıyla Menderes Mahallesi’nde yeni bir kapalı semt pazarı daha yapıyor.

02.09.2015 14:21

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, vatandaşa modern alanlarda alışveriş imkanı sunmak amacıyla Menderes Mahallesi'nde yeni bir kapalı semt pazarı daha yapıyor.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Menderes Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni pazar alanında incelemelerde bulundu. Başkan Tarhan, burada yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde Davultepe, Akdeniz ve Tece Mahallelerinde pazar alanlarının üzerini kapatıp, vatandaşların ve esnafın ihtiyacı doğrultusunda yenilediklerini anımsattı. Tarhan, "Bugün Menderes Mahallesi'nde yapımına devam edilen kapalı pazar alanında incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımıza ve esnafımıza modern bir alanda alışveriş imkanı sağlamak adına pazar yerlerimizi düzenliyor, yeni pazar alanları yapıyoruz. Program dahilinde ihtiyaç duyulan tüm pazar alanları yenilenecek. Bundan böyle vatandaşlarımız modern pazar alanlarımızda alışveriş yapacaklar" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli'ye Yeni Bir Pazar Alanı Daha Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement