MHP Adayları Safranbolu Teşkilatıyla Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

MHP Adayları Safranbolu Teşkilatıyla Biraraya Geldi

MHP Adayları Safranbolu Teşkilatıyla Biraraya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili Adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın, MHP Safranbolu İlçe Başkanlığını ziyaret ederek parti üyeleriyle tanıştı.

21.09.2015 11:51

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili Adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın, MHP Safranbolu İlçe Başkanlığını ziyaret ederek parti üyeleriyle tanıştı.

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili Adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın, beraberinde Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP Merkez İlçe Başkanı Samet Sarıtaş ile birlikte MHP Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker, yönetimi ve parti üyeleriyle bir araya geldi.

MHP Karabük Milletvekili Adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın partililere kendilerini tanıtarak söze başlarken ilk konuşmayı yapan birinci sıra adayı Adem Kar, "Davam beni göreve davet etti. Davet etmekle bize onur verdi. Bu görev vesilesiyle huzurunuzdayız. Eğer 1 Kasımdan itibaren milletvekili olursak sadece sağlık hizmetlerinde değil, Karabük'ün her türlü hizmetlerinde 27 yıldır sürdürdüğümüz vasıflı ve nitelikte bu yapıyı ve bu tarzı asla bozmadan bir kardeşiniz olarak yanı başınızdayım. Her zaman bir telefon kadar yakınım." dedi.

MHP Karabük Milletvekili Adayı Dr. Kar, Karabük'e ilk geldiğinde Safranbolu'da yaşama hayali olduğunu ve bunu gerçekleştirdiğini dile getirerek ömrünün bundan sonraki kısmını bir hemşehri olarak Safranbolu'da devam ettireceğini ifade etti.

Kar'ın ardından konuşan Osman Aydın, Safranbolu'daki oyların tamamına talip olduklarını söyleyerek, Karabük'te birinci parti olmak istediklerini ve bundan dolayı memleketi Safranbolu'da sonuna kadar mücadele edileceğini söyledi.

MHP Karabük Milletvekili Adaylarının ardından kısa bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, bu sürecin memlekete hizmet yarışı olduğunu belirterek 'Allah utandırmasın' temennisinde bulundu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adayları Safranbolu Teşkilatıyla Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement