MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Parsak Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Parsak Açıklaması

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Parsak Açıklaması

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Parsak, merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek “Vatandaşlarımız yıllardır çektikleri zulümden kurtularak, lider Türkiye’nin, mutlu Türkiye’nin tadını çıkaracaktır” dedi.

01.06.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Parsak, merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek "Vatandaşlarımız yıllardır çektikleri zulümden kurtularak, lider Türkiye'nin, mutlu Türkiye'nin tadını çıkaracaktır" dedi.

Parsak, beraberindeki partililerle birlikte Uzun Çarşı esnafını, dolmuş duraklarını, Galericiler Sitesi esnafını ve oto pazarını ziyaret etti. Parsak, AFDİDER'in düzenlediği 'Organ Bağışı Kampanyası' ile ilgili etkinliğe katılarak, akşam saatlerinde Değirmenayvalı beldesi halkıyla buluştu. Parsak, MHP'nin Emirdağ seçim bürosu açılışına katılarak, açılışta vatandaşlara seslendi. AK Parti'nin bu dönem sandığa gömüleceğini belirten Parsak şu ifadelere yer verdi:

"7 Haziran'a çok az bir zaman kaldı. Allah'ın izniyle iktidarımızda toplumun her kesimi huzur neymiş, müreffeh bir yaşam, özgür bir hayat neymiş görecektir. Yıllardır çektikleri zulümden kurtularak, lider Türkiye'nin, mutlu Türkiye'nin tadını çıkaracaktır. Her kesimin sorununa cevap veren bir MHP olduklarını kaydeden Parsak, vatandaşın tüm sorunlarını çok iyi biliyoruz. Gezdiğimiz yerlerde gördüğümüz sıkıntıları, sorunları Allah'ın izniyle meclise gittiğimizde gerekli girişimleri yaparak çözmeye çalışacağız. İktidarımız yakındır. Sabredin, iyi günler, güzel günler MHP iktidarıyla gelecek." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Parsak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement