MHP Afyonkarahisar Teşkilatında Yeni Atamalar - Son Dakika
Güncel

MHP Afyonkarahisar Teşkilatında Yeni Atamalar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, görevden alınan 5 ilçe ile merkez ilçe başkanlığı için atama yapıldığını söyledi.

22.04.2016 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, görevden alınan 5 ilçe ile merkez ilçe başkanlığı için atama yapıldığını söyledi.

Demirel, il başkanlığında yaptığı basın toplantısında, MHP'nin Türk-İslam ülküsünden feyz alan değişmeyen ilkeleri, inançları, idealleri ve siyasi hüviyetiyle 47 yıldır siyasi hayatta yerini alan bir parti olduğunu dile getirdi.

Bugüne kadar iç bünyelerine fitne ve fesat sokmaya çalışanlara karşı birlik ve beraberliğin yara almaması için yiğitçe bir duruş sergileyip şanlı mücadelesini en iyi şekilde yaparak bugünlere kadar geldiklerini ifade eden Demirel, şöyle konuştu:

"Tarih şahittir ki, milliyetçi hareketin siyasi çizgisi her zaman dik ve mağrurdur. Bu çizgide kırık yaşanmamıştır. Milliyetçi hareket, özünde karşılıksız vatan ve millet sevgisinden feyz alan bir ruh ve iman hareketidir. Bu dava, kutlu ve kutsal bir davadır. Şahsi çıkar ve ikbal hesaplarına, hırs ve ihtiraslara hiçbir zaman kurban edilmeyecektir. 47 yıllık şerefli mücadele tarihimizi, hiçbir zaman menfaat gözetmeksizin toprağa giren altı bine yakın ülkücü şehitlerimizin kutsal haysiyetleri yazmıştır."

Genel merkez tarafından geçtiğimiz günlerde görevden alınan ilçe başkanlarının yerine de atama yapıldığını belirten Demirel, "Genel merkezimiz tarafından görevden el çektirilen ilçe başkanlıkları için Merkez İlçe Başkanlığına Mehmet Karagöz, Dinar İlçe Başkanlığına Mustafa Karahan, Emirdağ İlçe Başkanlığına Cahit Çivrilli, Çay İlçe Başkanlığına Ali Sakçı, Hocalar İlçe Başkanlığına Haydar Küçük ve İhsaniye İlçe Başkanlığına Salih Öncül atanmıştır." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Afyonkarahisar Teşkilatında Yeni Atamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement