MHP Antalya Adayı Çelik, Kemer'de Seçim Çalışmalarında - Son Dakika
Politika

MHP Antalya Adayı Çelik, Kemer'de Seçim Çalışmalarında

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Kemer'de seçim çalışmalarında bulundu.

05.02.2014 19:56  Güncelleme: 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Kemer'de seçim çalışmalarında bulundu.

Çelik, Çınarlı Kavşağı'ndaki MHP seçim ofisinin açılışına katıldı. Açılışta MHP İl Başkanı Osman Çetin, MHP Kemer Belediye Başkan adayı Mustafa Gül, MHP Kemer İlçe Teşkilatı Başkanı Hüseyin Karadüz ve partililer yer aldı.

Açılışta konuşan Çelik, halkın adına aday olduklarını, bazıları gibi merkezden yönetilmek için aday olmadıklarını söyledi.

Kemer'in değerlerine sahip çıkacaklarını ifade eden Çelik, "Ne yaptığımızı ve ne yapacağımızı biliyoruz. İşsizliği önlemek için gelmedik. İşsizleri iş sahibi, iş adamı yapmaya geldik. Birilerinin yaptığı gibi siyasi iktidarla kavga ederek Antalya'nın 5 yılını heba etmeyeceğiz. Biz, sizlerin ortak gücünüzün temsilcisiyiz. Kemer'e sizin adınıza sahip çıkacağız" dedi.

Kemer'deki zenginliklerin ilçede yaşayanların olacağını belirten Çelik, şöyle konuştu:

"Çıralı ve Ulupınar'da 2B arazisi çok. Atalarından kalan yerleri kendilerine satmaya kalktılar. Rayiç bedelleri de korkunç yüksek. 2011 yılında oy isterken '2B hak sahiplerine arazileri ücretsiz vereceğiz' dediler. Oyu alıp, ceplerine koydular. Sonra da rayiç bedelleri yüksek tutarak alamamalarını sağladılar. Hazine 28 Nisan'da satışa çıkaracak, yani seçimden sonra. Kazanırlarsa bunu yapacaklar ama kaybederlerse biz bunu yaptırmayacağız. Biz, sizin gücünüzü hissettireceğiz. Bizim hesabımız cebinize daha fazla para koymaktır."

Mustafa Gül ise Kemerlilerin Kemer'i sattırmamak adına bir kurtuluş savaşı daha vereceklerini ifade ederek, "Menderes Türel daha önce geldiğinde Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) kapanacak', geçtiğimiz gün geldiğinde ise 'GATAB kapatılmayacak' dedi. Şimdi TBMM'de verdiğin oy mu doğru, yoksa burada söylediğin söz mü" diye konuştu.

GATAB'ın levha olarak kalacağını savunan Gül, şöyle devam etti:

"Bölgemizdeki koyları GATAB üzerine aktarıp başkalarına verecekler. Biz doğamızı sattırmayacağız. 30 Mart, Kemer'in ya var olma ya da yok olma günü olacak. Ya binaların tepesine çıkarak denizi dürbünle izleyeceğiz ya da denize ve doğaya sahip çıkacağız. Bu seçim, Kemer için bir kurtuluş savaşıdır. Halkımıza güveniyoruz. Bunun için belediye personeline, 'Yanında 6 kişi getirmezsen işten atarız' demedik. Kemer sevdalısı insanlar burada buluştu. Hep beraber olacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Kemer'in geleceğinizi sizlerle beraber kuracağız. Kemer'i bir numaradan aşağı indirmeyeceğiz."

İl Başkanı Çetin de zorluklardan kurtulmak için 30 Mart'ı iyi değerlendirmek gerektiğini dile getirerek, temiz bir siyaset anlayışının başlangıcının 30 Mart'ta Türkiye'nin her tarafında tecelli edeceğine inandıklarını kaydetti.

-kemal çelik

MHP Antalya Adayı Çelik, Kemer\'de Seçim Çalışmalarında
Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Antalya Adayı Çelik, Kemer'de Seçim Çalışmalarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement