MHP'de Olağanüstü Kurultay Süreci - Son Dakika
Politika

MHP'de Olağanüstü Kurultay Süreci

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisindeki olağanüstü kongre sürecine ilişkin, "Bizi birleştiren iman dairesidir.

13.06.2016 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisindeki olağanüstü kongre sürecine ilişkin, "Bizi birleştiren iman dairesidir. Bu dairenin içinde küslük, fitne ve ayrımcılık olmaz." değerlendirmesinde bulundu.

Karataş, yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 17 Haziran Cuma günü teşkilat mensuplarıyla İzmir'de iftara katılacağını anımsattı.

Bugüne kadar herkesin konuştuğunu ancak bu kez Bahçeli'nin partide yaşananlarla ilgili konuşacağını aktaran Karataş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Üzülüyorum, mensuplarımıza yakıştıramıyorum keşke böyle davranılmasaydı. Zaten her yönden sıkıştırılıyoruz, üzerimize oyunlar oynanıyor bir de dava arkadaşlarımız birbirine giriyor. Bunu kabul edemiyorum. Şimdi söz liderin, parti içinde yaşananları derin bir üzüntüyle takip ediyorum. Artık yeter, sadece il başkanı olarak değil, bizi ağabey, dava arkadaşı ve kardeşi olarak görenlere sesleniyorum. Bugüne kadar bizlere yakışmayan birçok davranış sergilendi, ifadeler kullanıldı bunlar beni ve tüm ülkücüleri çok üzdü. Sadece hırsa kapılarak yapılan bu davranışlar dava adamı kimliğimize yakışmadı. Biz bölünmez bir bütünün parçalarıyız. İftarlarda ve cenazelerde bir araya geliyoruz. Bizi birleştiren iman dairesidir. Bu dairenin içinde küslük, fitne ve ayrımcılık olmaz. Bergama'dan Beydağ'a İzmir'deki tüm dava arkadaşlarım benim candan öte kardeşimdir. Birinin gönlünün incinmesini istemedim, istemiyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP'de Olağanüstü Kurultay Süreci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement