Mhp, Dodurga Belde Belediye Başkan Adayını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Mhp, Dodurga Belde Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Mhp, Dodurga Belde Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dodurga Belde Belediye Başkan adayını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.
Parti binasında yapılan açıklamada 2014 yerel seçimlerinde, Dodurga Belde Belediye Başkan adayı...

14.11.2013 15:41

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dodurga Belde Belediye Başkan adayını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Parti binasında yapılan açıklamada 2014 yerel seçimlerinde, Dodurga Belde Belediye Başkan adayı olarak Apdurrahman Erdal'ın partiyi temsil edeceği belirtildi.

İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu, yaptığı açıklamada, yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda belde teşkilatının onayı ile Apdurrahman Erdal'ı Belde Belediye Başkan adayı olarak belirlediklerini söyledi. Köftecioğlu, "Yapmış olduğumuz istişare neticesinde görüşlerini aldığımız partililerimiz tarafından onay verilen Apdurrahman Erdal kardeşimizi Dodurga Belde Teşkilatı'nın da kabulü ile Dodurga Belde Belediye Başkan adayı olarak açıklıyoruz. İnşallah partimiz memleketimiz ve Dodurga için hayırlı olur. Mart yerel seçimlerinde biz burada ve Dodurga da Belediye Başkanlığını alarak partimizin ve teşkilatımızın üzerine düşeni yerine getireceğine inanıyoruz. Ayrıca İl Genel Meclisi ve meclis üyelikleri için partimize gönül vermiş ve partimize destek vermek isteyen arkadaşların başvurularını 30 Kasım tarihine kadar alacağız" dedi.

Dodurga Belde Belediye Başkan adayı Apdurrahman Erdal da, beldeye hak ettiği şekilde hizmet etmek için bu göreve talip olduğunu söyledi. Erdal, "1968 yılında Dodurga da doğdum. Şu anda Demirdöküm fabrikasında çalışıyorum. İstişareler sonucunda aday olarak gösterildikten sonra ben de bu göreve talip oldum. Allah'ın izni ile Dodurga Belde Belediye Başkan adaylığını kazanacağımıza inanıyorum. Çalışmalarımızda bu yönde olacak. Milletimizin dediği yerde, istediği şekilde nasıl bir başkanlık gerekiyorsa halkımızla beraber bu işi becereceğimize inanıyorum. Kadrolarımızı bu yönde hazırlayarak Dodurga'ya hak ettiği şekilde hizmet edeceğimize inanıyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mhp, Dodurga Belde Belediye Başkan Adayını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement