MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz Açıklaması

"Bizim öncelikli gündem maddemiz tabii ki terör olacaktır.

07.12.2014 14:14

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Bizim öncelikli gündem maddemiz tabii ki terör olacaktır. Evinizin içinde yangın varken siz bahçesine çıkıp piknik yapamazsınız. Bu terör ortamında nasıl seçim yapılabilir" dedi.

Durmaz, İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenen MHP Sorgun İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, ülkede iç güvenliğin olmadığını öne sürdü.

Türkiye'nin böyle bir ortamda 2015 seçimlerine gittiğini belirten Durmaz, "Bizim öncelikli gündem maddemiz tabii ki terör olacaktır. Evinizin içinde yangın varken siz bahçesine çıkıp piknik yapamazsınız. Bu terör ortamında nasıl seçim yapılabilir. Güven ve huzur olmayan bir ortamda nasıl güvenli bir seçimden bahsedebiliriz" diye konuştu.

Ekonomide dengelerin altüst olduğunu savunan Durmaz, "Esnafımız siftah yapmadan kepenk kapatıyor. Emeklimizin hali hepsinden perişan. Onlar, bu kara kışı nasıl geçireceklerinin hesabını yapıyor. İşsizlik had safhada. Ekonomide bütün dengeler altüst olmuş durumda. İthalata dayalı bir büyümeyle istihdam yaratılamıyor" dedi.

" Yozgat, Orta Anadolu'nun Hakkarisi olmuştur" diyen Durmaz, "Her yıl 10-15 bin nüfusumuz başka illere göç ediyor. Bu nedenle 2015 seçimlerine iyi hazırlanmalı, bütün bu göstergeleri dikkate almalıyız" ifadelerini kullandı. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement