MHP Genel Başkanı Bahçeli, Samsun'da - Son Dakika
Güncel

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Samsun'da

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Samsun\'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Samsun'da konuştu.

09.03.2014 20:08  Güncelleme: 10:53

Samsun programı kapsamında Vezirköprü, Havza, Kavak, Atakum ve 19 Mayıs ilçelerini ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vatandaşlara hitap etti.

Bahçeli, bazı yerlerde nüfus azlığı nedeniyle beldelerin kapatıldığına şahit olduklarını dil getirerek, şunları kaydetti:

"Milliyetçi Hareket Partisi bu beldelerin kapatılmasını doğru bulmamıştır. Çünkü köyden şehir hayatına dönüşümün önemli bir başlangıcı olan belde belediyeleri, uygulamalarda oldukça başarılı olmuştur. Köy hayatından şehir hayatına kıvrılmanın, dönüşmenin bir örneğini vermiştir. Dolayısıyla kasabalarımız gelişmiştir. İnsanlarımızın, altyapıdan tutun imara kadar birçok ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir fırsat doğmuştur. Bunu şimdi kaldırmak, 'nüfus azaldığı için bunları tasfiye ediyoruz' demek doğru olmamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi iktidar nasip olduğu takdirde, ilk ayının içinde yapacağı işlerden bir tanesi bu kırılmayı ortadan kaldırıp, belde belediyelerinin, kapatılan ne kadar varsa hepsini açacağız. Bunu Anadolu'yu gezdikçe çok daha iyi görüyoruz. Öyle belediye başkanları beldede görev üstlenmişler, çok kıt imkanlar var, ama çok başarılı olmuşlar. Nüfusun azalması meselesi belediyelerin kabahati değil, genel ekonomi politikasının bir eksikliği." - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Genel Başkanı Bahçeli, Samsun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement