MHP Grup Başkanvekili Vural, Malatya'da - Son Dakika
Politika

MHP Grup Başkanvekili Vural, Malatya'da

Vural: "İster Cumhuriyet Halk Partisi'ne, isterseniz Adalet ve Kalkınma Partisi'ne, isterseniz Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy verin.

21.03.2014 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, "İster Cumhuriyet Halk Partisi'ne, isterseniz Adalet ve Kalkınma Partisi'ne, isterseniz Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy verin. Bizler birbirimize düşman değiliz. Bizi birbirimize düşman kılmak isteyen bir siyasete ortak olamayız" dedi.

Yerel seçim çalışmaları için geldiği Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, Atatürk Meydanı'nda halka hitap eden Vural, Hekimhan'da ve Malatya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde güvenlik güçlerine yapılan saldırıya değinen Vural, "Teröristlerin saldırısına uğrayarak şehit olan güvenlik görevlilerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum" dedi.

Terör gruplarının Türk sınırlarından istediği gibi girip çıktığını ileri süren Vural, "Bu tablo Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yöneten hükümetin Türkiye'yi ne kadar acı içerisinde bıraktığını, ne kadar güvenlik riski oluşturduğunu ortaya koyması bakımından son derece önemlidir" ifadesini kullandı.

"Önemli bir seçim yaşıyoruz" diyen Vural, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin bu gidişatı karşısında Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu bu milletimizin iradesine talibiz. O bakımdan önce Türkiye nereye gidiyor? Nereye götürülmek isteniyor? Bu konuda sizlerle bir değerlendirme yapmak ve bu çerçevede de o şerefli, o onurlu iradenize de talip olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Maalesef bugün Türkiye'yi yöneten Adalet ve Kalkınma Partisi, Sayın Başbakan, miting meydanlarında gerçekten kin, nefret ve insanlarımızı birbirine düşman kılan politikalar uyguluyor. Değerli arkadaşlar, ister Cumhuriyet Halk Partisi'ne, isterseniz Adalet ve Kalkınma Partisi'ne, isterseniz Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy verin. Bizler birbirimize düşman değiliz. Bizi birbirimize düşman kılmak isteyen bir siyasete ortak olamayız."

Oktay Vural, vatandaşlardan partilerinin belediye başkan adaylarına destek istedi. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Grup Başkanvekili Vural, Malatya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement