MHP İl Başkanı Arif Ekici Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP İl Başkanı Arif Ekici Açıklaması

MHP İl Başkanı Arif Ekici Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Arif Ekici, Kırşehir’de düzenlenen Bayrağa Saygı Yürüyüşü ve Teröre Tepki eylemlerinde polis ve askerin müdahale edemeyerek olayların geliştiğini söyledi.

11.09.2015 16:25

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Arif Ekici, Kırşehir'de düzenlenen Bayrağa Saygı Yürüyüşü ve Teröre Tepki eylemlerinde polis ve askerin müdahale edemeyerek olayların geliştiğini söyledi.

MHP İl Başkanı Ekici, "Maalesef Kırşehir olaylarında polisin, askerin hepsinin eli bağlı, yukarıdan emir alamamışlar müdahale edememişlerdir. Kırşehir'in durumunu bilenler bilir 4 provokatöre teslim edilmiş neticede olaylar olmuştur" dedi.

Ekici, il binasında düzenlediği basın toplantısında şöyle konuştu: "AK Parti düştü kıyamet koptu. 7 Haziran seçimlerine kadar sükunet içerisinde olan Türkiye, Doğu ve Güneydoğu'dan gelen şehit haberleri ile bir katliama dönüştü. Milliyetçi Hareket Partisinin her ferdi ve mensubu bu ihanet maddelerini dinlemeye sabrı yoktur. Yüce Türk milleti yapılanları sabırla izlemiş ve dinlemiştir. Herhangi bir parti ve kişilerin egosunu tatmin etmek için Türk milletinin haklı olduğu terör mücadelesinde haksız konuma Türk milleti getirilmeye çalışılmaktadır. 13 yıldır iktidar olayları tetiklemiş benzin dökmüştür."

"MHP'NİN UYARILARI DİKKATE ALINMAMIŞTIR"

MHP'nin uyarılarının dikkate alınmadığını söyleyen Ekici, "Varılan nokta maalesef ön görüşlerimizi haklı çıkartmıştır. Terör örgütüne müdahale etmeyerek Cumhurbaşkanı ve Başbakanın itiraf ettiği gibi 'Örgüt silah yığmış, ordusunu kurmuş, çözüm sürecinde güçlenmiştir.' Cumhurbaşkanımız 400 milletvekili istemekte 550 milletvekili de versek bu parti ülkemizi içeride ve dışarıda yönetemiyor." diye konuştu.

Toplumumuzun toplumsal bir kaosa itilerek belli kesimlerin karlı çıkmasının hedeflendiğini anlatan Ekici, sözlerini şöyle tamamladı: "Yapılan bu eylemlerde MHP'nin yükselen oylarını durdurmak Türk milletinin algısını değiştirme çabaları ve eylemleridir. Diğer Orta Anadolu şehirlerinde de olaylar aynı şekilde kışkırtılmıştır. Temennimiz Kırşehir'de en yakın zamanda olayları kışkırtanların yakıp yıkanların ortaya çıkartılmasıdır. Bin yıllık kardeşliği yaşayalım yaşatalım, hepinizden bu konuda destek bekliyoruz. Maalesef Kırşehir olaylarında polisin, askerin hepsinin eli bağlı, yukarıdan emir alamamışlar müdahale edememişler. Kırşehir'in durumunu bilenler bilir 4 tane provokatöre teslim edilmiş neticede olaylar olmuştur." - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP İl Başkanı Arif Ekici Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yilmaz: Koalisyonu kursaydiniz belki bunların hiçbiri olmayacakti. selahattin sokağa dokulun dediğinde bircok insan olaylarda can verdi, o zaman hesap sonucu olmadiniz. 107 şehit verildi ama siz hala yolsuzluk dosyasi ile kafayi takmissiniz. 0 0 Yanıtla

Advertisement