MHP Kars'ta Özcan Dedi - Son Dakika
Yerel

MHP Kars'ta Özcan Dedi

MHP Kars\'ta Özcan Dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanlığı kongresinde, mevcut Başkan Yaver Özcan Güven tazeledi.

08.02.2015 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanlığı kongresinde, mevcut Başkan Yaver Özcan Güven tazeledi.

MHP Kars İl Başkanlığı'nda yaşanan kongre heyecanında, mevcut Başkan Yaver Özcan ile Hasan Fatih Özağdaş yarıştı. Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede, kullanılan oylardan Yaver Özcan 345, Hasan Fatih Özağdaş da 157 oy aldı. Özcan aldığı 345 oy ile güven tazeleyerek yoluna devam etti.

Kongreye, MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, MYK üyesi Taner Gökçe ve MYK üyesi Muharrem Yıldız'ın yanı sıra il ve ilçe teşkilatları ile partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, iki aday tarafından hazırlanan slayt gösterisi sunuldu. Daha sonra da faaliyet raporu okunarak divan teşekkülü oluşturuldu. Divan üyeliklerine ise oy birliği ile MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, MYK üyesi Taner Gökçe, MYK üyesi Muharrem Yıldız ve Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız oy birliği ile seçildi. Divan Başkanlığını ise MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Atilla Kaya yaptı.

Kongrede daha sonrada siyasi konuşmalar bölüme geçildi. MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş'ın konuşmasının ardından, mevcut Başkan Yaver Özcan ve Hasan Fatih Özağdaş söz alarak partililerine hitap etti.

MHP İl Başkanı Yaver Özcan, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde iktidara talep olduklarını söyledi.

Özcan,"AKP iktidara geldiğinden bu yana; başımıza çuval geçirildi, gemimiz basıldı, uçağımız düşürüldü. Milletimiz yargılandı, üniter yapı sarsıldı, tarihimiz sorgulandı. Vatanımız içeriden parçalanmak istendi. Anadolu'dan Türkü, İslam inancından Hazreti Muhammed'i Cumhuriyetimizden Mustafa Kemal Atatürk'ü kazımak isteyen hainler bir şer ittifakında birleşti. Milletimiz 36 parça olarak ifade edildi. İnançlarımızın aşağılanması dostluk adına tebessümle karşılandı. İnsanlarımızın gözlerinin içine baka baka dinimize, Peygamberimize hakaret eden AKP'li bakanlar, vekiller ve diğer parti mensupları ikaz bile edilmedi. 77 milyonun önünde hırsızlar aklandı… Kasacası Türk Milleti yoruldu, hırpalandı, ezildi, yoksullaştı. Siyasi iktidar, artık ülke meselelerine çözüm üretebilme yeteneğini maalesef yitirdi. Bu nedenle biz iktidara talibiz. Devleti bölünen, ordusu dağıtılan bir milletin akıbetinin ne olduğunu biliyoruz" dedi.

Nerede bu yatırımlar diyerek Kars'a 12 yılda hiçbir şey yapılmadığını ifade eden MHP İl Başkanı Yaver Özcan, "Hangi istihdam alanı? Hangi fabrika, hangi işletme devreye girmiş? Çok övündükleri bölünmüş yol hikayesinin neresindeyiz? 12 yıl dile kolay o gün ilkokula başlayanlar yarın oy kullanacaklar. Kendi iktidarları döneminde aynı hastaneyi kaç defa ihale ettiler. Kamu işçilerini taşerona teslim ettiler Siyasi referansı olmayan taşeron işçisi bile olamıyor. Hastalarımızın bir çoğu hala Erzurum'a Ankara'ya gidiyor. Üniversite sınavlarında kaç basamak yukarı çıktık bilen var mı? 12 yılda kaç ailenin ekonomik durumu düzeldi de yeşil kartını iade etti. Tarımda en çok desteği hangi ilçeler alıyor, hangi köylere altyapı gitti. Bu şehir bu iktidardan yeterli yardım ve yatırımı aldıysa nüfus neden azalıyor. Kars'la ilgili sorunları çoğaltabiliriz. Tüm bu kötü gidişe dur diyecek demokratik yollar henüz tükenmedi. Bu karanlık tablodan çıkmak istiyorsak yapacağımız tek şey var. 7 Haziran 2015'de Milliyetçi Hareket Partisini iktidara taşıyarak tıpkı 30 Mart seçimlerinde olduğu gibi haramilerin iktidarına son vermektir" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından oy kullanma işlemlerine geçildi. İki adayın yarıştığı kongrede, Hasan Fatih Özağdaş 157 oy alırken, Yaver Özcan 345 oy aldı. Daha sonra iki aday birlik beraberlik mesajları verdi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Kars'ta Özcan Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement