MHP'li Balkız, Manisa'nın Afet Kapsamına Alınmasını İstedi - Son Dakika
Yerel

MHP'li Balkız, Manisa'nın Afet Kapsamına Alınmasını İstedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Av. Zeynel Balkız son yılların en büyük don felaketini yaşayan Manisa’nın afet kapsamına alınarak çiftçilerin yaralarının sarılmasını istedi.

29.04.2015 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Av. Zeynel Balkız son yılların en büyük don felaketini yaşayan Manisa'nın afet kapsamına alınarak çiftçilerin yaralarının sarılmasını istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Saruhanlı'ya giden Balkız, MHP İlçe Teşkilatı, Saruhanlı MASKİ Hizmet Binası ve İtfaiye Teşkilatını ziyaretinin ardından esnafı da ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Saruhanlılar tarafından ilgi ile karşılanan ve esnaf ziyaretlerinde de bulunan Balkız esnaf ve vatandaşların dertlerini dinledi.

Manisa'nın son yıllarda yaşadığı en büyük don felaketi ile karşı karşıya kaldığını kaydeden Balkız, bağcılarının sıkıntılarını ile ilgili sıkıntılarını da dile getirdi.

MHP Saruhanlı İlçe Teşkilatında vatandaşların sorunlarına çözüm aradıklarını kaydeden Balkız, "Ülkemizde maalesef çok geniş bir alanı kapsayan bölümde ve Manisa'nın ilçelerinde müthiş bir don felaketi yaşadık. Bu son yılların en büyük afetiydi. Şu anda çiftçilerimiz yüzde 80 yüzde 90 ürün kaybına uğradılar. En acı olanı ise çok sayıda Saruhanlı çiftçisinin bahçelerini sigorta ettirememiş olmaları. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi ve Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları olarak görüşümüz; Manisa'nın derhal afet kapsamına alınması ve devletçe bu yaraların sarılmasıdır. Malatya'da 2012'de bunun bir örneği var. Manisa'nın da bu kapsamda değerlendirilmesini talep ediyoruz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Balkız, Manisa'nın Afet Kapsamına Alınmasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement