MHP'li Eryılmaz'a Malta'da Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

MHP'li Eryılmaz'a Malta'da Yoğun İlgi

MHP\'li Eryılmaz\'a Malta\'da Yoğun İlgi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Malta mahallesini ziyaret etti.

26.04.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Malta mahallesini ziyaret etti. Malta mahallesi sakinleri Eryılmaz'a yoğun sevgi gösterinde bulundu.

MHP Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Malta mahallesini ziyaret ederek, davetli olduğu düğün törenlerine katıldı. Malta'da mahallelinin sevgi gösteriyle karşılanan Eryılmaz'a bir de sürpriz yapıldı. Makedonya yöresine ait halk oyunları gösterisine Hasan Eryılmaz da eşlik etti. Vatandaşlarla iç içe olan Eryılmaz'a mahalleliler, "Keşke her aday senin gibi vatandaşın içerisinde olsa. İnşallah seni Ankara'da görürüz." ifadelerini kullandılar.

"MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Eryılmaz, mahalle ziyaretlerinden sonra davetli olduğu nişan ve düğün törenlerine katıldı. Gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Eryılmaz, "Çıktığımız bu yolda bizlere uyku haramdır. Milletin refahı ve huzuru için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu ülkeyi hırsızlara bırakmayacağız. Ülke içerisindeki ayrımcılıklara son vereceğiz. Bu akşam yaşanan coşkuyu Allah'ın izniyle 7 Haziran'da da yaşayacağız." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Eryılmaz'a Malta'da Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement