MHP'li Karakaya: CHP Yine O Noktada Yetişti İmdadınıza - Son Dakika
Güncel

MHP'li Karakaya: CHP Yine O Noktada Yetişti İmdadınıza

MHP\'li Karakaya: CHP Yine O Noktada Yetişti İmdadınıza

Ak Parti heyetinin MHP'ye yaptığı bayramlaşma ziyaretinde, gündeme Ak Parti'nin yasaklanan seçim şarkısı geldi.

25.09.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti heyetinin MHP'ye yaptığı bayramlaşma ziyaretinde, gündeme Ak Parti'nin yasaklanan seçim şarkısı geldi. Konuya ilişkin açıklama yapan MHP'li Karakaya; " AK Parti ne zaman sıkışsa CHP bir ip atıyor, bir şeyde bulunuyor" dedi.

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde partiler arası bayramlaşma ziyaretleri kapsamında Ak Parti heyeti, MHP'yi ziyaret etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'nın karşıladığı Ak Parti heyetinde Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Akın ve Kadın Kolları MKYK üyesi Merve Arslaner yer aldı.

Ziyarette YSK tarafından yasaklanan Ak Parti'nin 'Haydi bismillah' isimli seçim şarkısı gündeme geldi. Ak Partili İşler, YSK'nın yasağını anımsatarak; "Yaptırmış olduğumuz seçim müziğine YSK'dan bir yasaklama geldi ama partimizin bir itirazı var, ondan sonra bakalım" dedi.

İşler'in sözleri üzerine söz alan MHP'li Mevlük Karakaya; "Her seçimde böyle bir şansınız oluyor, CHP yine o noktada yetişti imdadınıza. Dolayısıyla böyle bir itiraz ile birlikte bugün basında medyada 'CHP Bismillah'ı yasaklattı' şeklinde alanda sahada son derece katkı sağlayacak bir durum ortaya çıkmış oldu. AK Parti ne zaman sıkışsa CHP bir ip atıyor, bir şeyde bulunuyor. Gerçi biz hep başından beri 'Ya Allah Bismillah Allahu Ekber' diyen bir partiyiz. Demeye de devam edeceğiz" diye kaydetti.

"NEDEN YASAKLANDI BEN DE ANLAMIŞ DEĞİLİM"

Karakaya'nın sözleri üzerine Ak Parti milletvekili Emrullah İşler şunları söyledi; "Biz de toplum olarak her işe başlarken besmele çekiyoruz. Doğrusu neden yasaklandı ben de anlamış değilim. Ama öyle bir Sayın milletvekilinin başvurusu üzerine YSK böyle bir karar aldı. Hayırlısı olsun diyoruz. Gerekirse başka bir müzik de yapılabilir."

"MİLYONLARI VERSENİZ BU TANITIMI YAPAMAZDINIZ"

İşler'e YSK'ya ve CHP'li Tanal'a ödül vermeleri yönünde tavsiyede bulunan Karakaya; "Kampanyaların tanıtımların önemini biliyoruz. Bir de bu işler çok kolay değil, çok maliyetli işler. Şimdi bir müzik yapılır, hepimiz siyasi partiler olarak bunları yaptırıyoruz ama tanıtımları gerçekten maliyetli oluyor. Vatandaşlara ulaştırma noktasında. Bence sizin bu noktada konuyu gündeme getirip itiraz eden şahsiyete ve bunu yasaklayan seçim kuruluna bir ödül vermeniz lazım. Belki de iki ay boyunca duyuramayacağınız bir şeyi veya çok az duyuracağınız bir şeyi birkaç saat içerisinde hakikaten tüm Türkiye'ye duyurmuş oldunuz. Kolay iş değil. Bu işlerin maliyeti tanıtım noktasında gerçekten yüksek. Çok ciddi bir şekilde parasal boyutuyla bakacak olursanız milyonları verseniz bu tanıtımı yapamazdınız. Bence ödül verin seçimden sonra" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Karakaya: CHP Yine O Noktada Yetişti İmdadınıza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement