MHP'li Öztürk, "Trafolara Dikkatle Bakıyoruz" - Son Dakika
Güncel

MHP'li Öztürk, "Trafolara Dikkatle Bakıyoruz"

MHP\'li Öztürk, "Trafolara Dikkatle Bakıyoruz"

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Manisa'da partideki sandık görevlileri eğitim toplantısında yaptığı konuşmada, sandıklara çok iyi bakacaklarını belirterek, "Trafolara dikkatle bakıyoruz.

23.05.2015 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Manisa'da partideki sandık görevlileri eğitim toplantısında yaptığı konuşmada, sandıklara çok iyi bakacaklarını belirterek, "Trafolara dikkatle bakıyoruz. Kedileri bırakın farelerin bile girmemesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz" diye konuştu.

Manisa genelinde 3 bin 400 sandık görevlisi bulunan MHP Manisa Teşkilatı, Şehzadeler ile Yunusemre İlçeleri'nde görev yapan yaklaşık 800 sandık görevlisine Kültür Sitesi Lale Salonu'nda eğitim verdi. Eğitime MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcu ve sandık görevlileri katıldı.

MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, eğitimin amacının 7 Haziran seçiminde sandıkta herhangibir hilenin olmasını önlemek olduğunu belirterek, "30 Mart Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de bu çalışmayı yaptık. Haram saltanatı yıkmak istiyorsak, yapacağımız en önemli şeylerden birisi kazandıklarımızı sandıkta sahip çıkmaktır. O oylar bize emanettir. Emanete hıyanet yapmamız gerekir. Bu bize verilmiş vatandaşlık görevidir" dedi.

Toplantıya katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, sandıklara dikkat edilmesi gerektiğini söyleyerek "Bütün oyunlar, hileler sandıktan itibaren oynanılmaya başlanıyor. Türkiye genelinde sandık kurulu üyeleri, müşaitleri eğitime tabi tutuyoruz. Bu dönem her ilde seçim günü veya öncesi seçim hukukundan kaynaklanacak işlemleri halletmek üzere her ilden bir veya iki kişiyi eğitime tabi tuttuk. Seçim günü ne tür hileler yapılabileceği konusunda eğitimler verdik. Trafolara dikkatle bakıyoruz. Kedileri bırakın farenin bile girmemesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Hükümet gözünü karartmış. Tepeden tırnağa tüm kanunları hiçe sayıyorlar. Cumhurbaşkanı Anayasa'yı ve kanunları çiğnemeye başladı. Alt taraftakiler ise 'eğer Cumhurbaşkanı üzerine yemin ettiği anayasayı çiğniyorsa, biz niye kanunlara riayet edelim' anlayışı içinde hareket ediyor. Bu nedenle arkadaşlarımızı uyarıyoruz. İnsandan kaynaklanan hataları engelleyelim. Ama bunun ötesinde teknolojiyi kullanarak haksızlıklara sebebiyet vereceklerse bununda peşinde olacağız. Haramilere sahayı daraltacağız" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Öztürk'ün açıklamasının ardından MHP Genel Merkezi'nde seçim işleri müdürü olarak görev yapan Mehmet Aktan, MHP'li Manisa sandık görevlilerine 7 Haziran günü sandık başında neler yapmaları ve yapmamaları gerektiği konusunda eğitim verdi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Öztürk, 'Trafolara Dikkatle Bakıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ahmet AKTAŞ: Manisa değil İzmir Fuar İsmet İNÖNÜ salonunda... 0 0 Yanıtla

Advertisement