MHP Lideri Bahçeli Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

MHP Lideri Bahçeli Nikah Şahitliği Yaptı

MHP Lideri Bahçeli Nikah Şahitliği Yaptı

7 Haziran seçimlerinde MHP’nin 1 milletvekili çıkardığı Aksaray’a teşekkür ziyareti ve genişletilmiş istişare toplantısı için gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ardından Ihlara Belediye Başkanı İsmail Yılmaz’ın oğlu Ömer Faruk Yılmaz ile Şeyma Koşar’ın nikah şahitliğini yaptı.

23.07.2015 16:41

7 Haziran seçimlerinde MHP'nin 1 milletvekili çıkardığı Aksaray'a teşekkür ziyareti ve genişletilmiş istişare toplantısı için gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ardından Ihlara Belediye Başkanı İsmail Yılmaz'ın oğlu Ömer Faruk Yılmaz ile Şeyma Koşar'ın nikah şahitliğini yaptı.

Aksaray Belediyesi Evlendirme Memurluğunda gerçekleştirilen nikah törenine katılan Bahçeli, burada genç çiftin nikah şahitliğini yaptı. Kıyılan nikahın ardından genç çifte evlilik cüzdanını Devlet Bahçeli verdi. Bahçeli, nikah töreninin ardından Niğde'ye gitmek için Aksaray'dan ayrıldı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP Lideri Bahçeli Nikah Şahitliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement