Bahçeli: Ayak Oyununa Aldırış Etmeden MHP'yi Tercih Ettiniz - Son Dakika
Güncel

Bahçeli: Ayak Oyununa Aldırış Etmeden MHP'yi Tercih Ettiniz

Bahçeli: Ayak Oyununa Aldırış Etmeden MHP\'yi Tercih Ettiniz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sizler her türlü ayak oyununa, tuzak ve tertibe aldırış etmeden MHP'yi tercih ettiniz." dedi.

12.04.2014 20:01  Güncelleme: 20:38

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Domaniç'te 2015'te yapılacak genel seçimler için çalışmalarına başlarken, belediye başkanlığı seçimlerini partisinin adayının kazanması nedeniyle, "Sizler her türlü ayak oyununa, tuzak ve tertibe aldırış etmeden MHP'yi tercih ettiniz. Bu itibarla sorumluluğumuzun farkında olarak belediyenin kapılarını Domaniç'in her evladına açık tutacağız" dedi.

MHP lideri Bahçeli Kütahya'nın Domaniç ilçesinde vatandaşlara seslendi. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından ecdadın aziz hatıralarını sadakatle, samimiyetle sahiplenen Domaniç'te olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Bahçeli, "Hamd olsun Domaniç 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde doğrunun ve milli şuurun yanında durmuş, tercihini bu yönde kullanmıştır ve MHP Söğüt'le beraber Domaniç Belediyesi'ni de kazanmıştır" dedi.

-"DOMANİÇLİ KARDEŞLERİMİN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ"-

Ecdadın zorluk çektiğini ve külfetlere katladığını ifade eden Bahçeli, "Ve bize bağımsızlık hediye etmiştir. Bu zaman diliminde bize de düşen dünden bugüne intikal eden milli ve manevi emanetleri lekeletmeden daha ileriye taşımaktır. Biz her zaman bu bilinçte olacağız. Biz her zaman ecdadımızın yolundan gideceğiz. Bu nedenle de Domaniç'i daha kalkındıracak, daha güzelleştireceğiz. Domaniçli kardeşlerimin güvenini boşa çıkarmayacağız. Verilen desteği emanet görecek, herkese kucağımızı açacağız. Belediyemiz ayrım yapmayacaktır. Kimseyi dışlamayacaktır. Herkese aynı nazardan bakacaktır. Çünkü Hayme Anamızın vasiyeti budur ve bizim buna duyarsız kalmamız söz konusu olmayacaktır. Sizler her türlü ayak oyununa, tuzak ve tertibe aldırış etmeden MHP'yi tercih ettiniz. Bu itibarla sorumluluğumuzun farkında olarak belediyenin kapılarını Domaniç'in her evladına açık tutacağız. Sorunlara şifa olmak, çözüm üretmek bizim görevimizdir" diye konuştu.

-MHP MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİMLERİ İÇİN ÇALIŞMALARINA BAŞLADI-

MHP'nin adayının Domaniç'te kazanmış olması nedeniyle Domaniçlilere teşekkür eden Bahçeli, "Sizlerin huzurunda, normal süresi 7 Haziran 2015 tarihi olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için yapacağımız çalışmaları da heyecanla başlatıyor ve hedefimize odaklanıyoruz" ifadelerini kullandı. (anka)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bahçeli: Ayak Oyununa Aldırış Etmeden MHP'yi Tercih Ettiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement